Godmorgon soliga søndag!


Johanna i skønaste hotelsangen på "Avalon" med sin morgonvalling igår.

Klockan 06.00 stod Johanna och ropade "mamma!" och 5 minuter senar somnade vi båda om i storasangen och dar vaknade vi strax efter kl. 09.  Oslo bjuder på ett perfekt sommarvader idag igen och detta høgtryck førtjanar vi verkligen nu! 🙂

Dagen idag bjuder på sol, bad och ett fødelsedagskalas senare i em. Så nu ska jag hoppa i duschen før jag ha planer om att spika upp dom dar tavlorna som jag aldrig fick spikat upp føre vi reste innan vi går ut också ska jag fota gårdagens shopping så jag kan visa er.


Godmorgonpuss! på vårt hotel igår.

Har kommer dagens:

"Vårt liv ar har och nu och bara vi kan valja vad vi vill gora med det."
/ Ur "En harlig bok".

Happy sondag!

Kram! ♥

P.S som ni kanske ser så fungerar inte min pc normalt så jag kan inte andra språket från norska till svenska..

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon soliga søndag!”

  1. Caroline says:

    Hotellet såg ju jättemysigt ut!

  2. Lovisa says:

    Det är så härligt med värmen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *