Godmorgon soliga söndag!


Denna helg är det k ä r l e k i luften. Tack för det V & D !

Godmorgon sweeties!

Idag har vi en ny solig dag att ta tillvara och jag sitter och myser med alla minnen från den vackra bröllopsfesten som vi fick äran att ta del av igår.

Jag hade bjudit in till prinsessefest och såg såå fram emot den men tyvärr fick jag avboka festligheterna p.g.a. att jag inte varit helt i form sedan vi kom hem från Thailand… (Om jag inte är bättre imorgon så måste jag uppsöka läkare.) Så – det blev en soft lördag i soffan för mig (med champagne & snacks) och på kvällen åt jag & JIG en god middag.


Johanna + kompis kom hem med JIG precis då vigseln satte igång (de var ute på dagen så att jag fick vila / se TV i lugn och ro). Min klänning är ett TIPS! den shoppade jag på H&M häromdagen för bara 299nok.

Det är dags för brunch hos oss så jag önskar dig en strålande söndag fylld av glädje! 🙂

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon soliga söndag!”

 1. Lena says:

  Jag önskar dig en soft söndag för återhämtning och hoppas du mår bättre i morgon! Kram

 2. Helena says:

  Bröllopet igår var verkligen jättevackert!

  Tråkigt att du inte mår bra! Du får försöka vila och ta hand om dig idag! Kram 🙂

 3. Lena & Helena-
  Tusen tack för omtanken! Blir en soft söndag på mig.. Önskar er båda en flott dag! Kramar! 🙂

 4. Fantastiskt bröllop på alla sätt och vis!!
  Hoppas du kryar på dig snart.
  Kram!

 5. Anonymous says:

  Hejhej! =)
  har du kanske funderat på att börja dansa? =)

 6. Linda says:

  Har du tradera? Då har du chansen att köpa fina nya klänningar av mig där! 😉

 7. Marie says:

  Måste fråga. Har du köpt Miss Dior Chérie (rosa) eller Miss Dior Chérie Leau (grön)parfym ? vilken är bäst?
  kram

 8. Marie-
  Jag har köpt Miss Dior Chérie i rosa och önskar såååå att jag kunde säga att den är FAB men tyvärr tillhör den inte mina favorit dofter… Men kom ihåg att det är högst individuellt vilken parfym man passar i så stick innom en butik – spraya på dig en parfym – och gå runt med den en dag och känn dig för. Testa sedan den andra parfymen nästa dag.. Lycka till ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *