GODMORGON SOLIGA SÖNDAG.

Allmänt

Dagens stilleben i Casa Gizmolina med krispiga tulpaner,  grön NY vas från min butik,  J´s söta sonny angels , och ett par vaser från Svenskt Tenn.

Helloooo sunshines!

Solen strålar från en klarblå himmel och J ville såååå gärna åka upp på barnas Holmenkolldag men det fick vi tyvärr inte till för  i dag väntar 4 tim med cheerleading så istället för att njuta sol och friskluft ska vi hänga i en idrottshall. Oh yes. All day loooong….. Först träning i 3 tim och sen generalprøve inför NM som går av stapeln nästa helg i Lillestrøm. Så här sitter jag nu, på Idrottshøyskolen, på en bänk i en korridor och tittar ut på det vackra vädret. Vad gör vi inte för de små?  😉

Men alltså jag har inte riktigt kommit över gårdagens Mello.  Tycker att det är helt f.e.l. att en internationell jury kan få avgöra vilket bidrag som går vidare, svenska folket ska få bestämma och de ville, precis som mig, ha Yohio vidare. Och jag kommer inte ens i håg vinnarlåten? den satte sig inte alls hos mig.  Men oavsett så tycker jag ändå den HÄR var bäst i går !  Hon är c.o.o.l. !

My little mini me working in a box! 😉  (hon fick hänga med mig på jobb i går).

J kooooste sig verkligen med att packa upp alla fina färgglada news från Rice och hon skrev  en liten notis med mitt tfn nr som hon klistrade upp i skåpet så att kunderna kan ringa mig om de har några frågor? ha ha ha 🙂  Barn är så härligt kreativa !

Nej, nu ska jag gå ner och se när de tränar. Kl. 15 är generalprøven för hela Galaxy och de är bara SÅ duktiga. It´s very american style ! 😉

Njuuuut din sköna söndag fina du!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GODMORGON SOLIGA SÖNDAG.”

 1. Jen says:

  Våren är på ingång så det kommer garanterat fler soliga söndagar! 😉

 2. Ditte says:

  Håller så med dig, Carola är COOL. Det övriga “startfältet”; nja…
  Vem minns dem om 30 år?
  Och att ha barn, ja det innebär lite annat än just det man kanske tänkt. Vet och minns så väl…Men det är så roligt att se dem växa och utvecklas.
  Men inte måste du sitta och vänta på J…
  (Våra döttrar var med på både simning, konståkning, gymnastik, dans och utförsåkning bl.a. Men inte satt vi och väntade. Ibland lämnade vi och hämtade men sedan de var 7 år lämnade vi och hämtade vi bara vid utförsåkningen eftersom det var mycket som skulle med i packningen. I övrigt åkte de buss, och detta var i Stockholm. Vi hämtade om det var mörkt. Annars hade vi haft fullt upp. En förutsättning för aktiviteter var att de skulle kunna ta sig dit och hem själva.
  Men visst är det roligt att ibland följa med och se vad som händer. Absolut! Annars får man se vid uppvisningar och tävlingar….
  Och du! Tack för en härlig blogg! Den gör mig glad!

 3. ElinH says:

  Ja, hva gjør man ikke for de små;-). Jeg har også tilbragt en del timer i en cheerhall idag for å se generalprøven til Viqueens . Men, Cheerleading er veldig gøy, så gled dere til NM med masse gøy og høy dunkemusikk ;-).

 4. Så spännande! Vilka ljuvliga blommor!

 5. T says:

  Blir mitt paket med den fina LEXIE-tröjan skickat till veckan? 😀

 6. Cessan says:

  Åh, vad jag tyckte att det var svårt att utse vinnaren i MELLO i år!! Tyckte att det var många bra låtar. Alla mellolåtarna har gått varma i huset och vissa låtar har växt med tiden. Robin Stjernberg vinnarlåt “YOU” är riktigt bra!! 🙂 Han fick stå ut med mycket påhopp från jurymedlemmen Bard i Idol, som han vann över i deltävlingen 🙂 Robin har ett hjärta av guld och är en värdig vinnare!!

  Visst är det alldeles underbart med barns kreativitet! ❤ Smart med ditt mobilnummer på dörren där ju 😉

  Ha en lovely måndag!!
  Kram Cessan ❤

 7. Linda says:

  Robins låt “You” har verkligen fastnat och är riktigt bra! Han har fantastisk röst och ett snyggt seriöst nr. Yahoo känns som ngn konstig maskerad/barnkalas! Minns heller inte låten alls? Det är bra med internationella juryn, för svenskarna själva vet nog inte riktigt vad som gäller, för det mesta…;) Tänk vad olika vi kan tycka, inte sant!

  Lämna du Johanna, hon klarar sig nog själv, för där finns väl även vuxna leadre med antar jag?

 8. Ha, ha, underbart! Vilken fin liten hjälpreda du har! 🙂
  Jag tycker att rätt låt vann men är helt enig i att Carola var bäst!
  Ha en fin måndag!

 9. Elin Andersen-Berg says:

  Hei….jeg skulle så gjerne hatt de to veskene i øverste hylle med kylling og harepus på.
  Kan jeg ev. Hente dem når jeg er i Oslo ,tirsdag 19. Mars i ca. 11 tiden.
  Hilsen
  Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *