Godmorgon soliga söndag!


Don´t worry, be happy !

Godmorgon mina bloggvänner! Först av allt vill jag säga: LYCKA TILL !! till alla som kör vasaloppet idag. Jag imponeras över er alla och håller tummarna för er !

Johanna valde att kicka igång dagen runt kl. 06.30 och jag var sååå tröttis för vet ni vad som hände igår? Jag somnade på soffan (what´s new?) och vaknade där kl. 05.30… småjobbigt 😉  så jag hade i princip precis lagt mig då jag hörde “maaaammaaa” ropas från J´s rum och eftersom vi är home-alone i helgen så var det bara att rise and shine ! och inget ont som inte har något gott med sig för nu kommer jag att få gjort massor idag 🙂


Johanna igår eftermiddag runt kl.16 på väg hem från baletten… De coola solbrillerna kommer från norska TinyDoe.

Oslo bjuder på ännu en SOL-dag idag och solen ger verkligen ENERGI. Love it ! Jag ska fixa frukost nu så jag önskar dig en strålande dag.

P.S missa inte tävlingen där du kan vinna en super snygg klocka! Klicka HÄR.

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon soliga söndag!”

 1. Pernilla says:

  Hej!
  Vad glad jag blev av att titta på din sida idag när jag möttes av den lilla figuren! Jag har haft en riktigt tråkig jobb-vecka, har haft svårt att hitta glädjen den här veckan, och satt just här och funderade på att göra rejäla förändringar i mitt liv. Hur länge ska man bita ihop och försöka igen? Elaka människor får mig verkligen deppig, önskar jag kunde vara så där bra på att hitta glädje överallt varje dag! Men jag tar alltid åt mig så fruktansvärt mycket. Hur som helst, det hjälper lite att titta in hos dig!

 2. Pernilla-
  Jag blir var i hjärtat då jag läser att jag bidrar till att få dig på lite bättre humör! Kom ihåg att livet är som en berg-och-dalbana, det har toppar, dalar och ibland gör vi en loop.. Lyssna på eget hjärta och inte på alla andra. Skriv en pluss / minus lista över din situation och följ din magkänsla. Jag önskar dig glada dagar & lycka! Kram! 🙂

 3. Jo, det finns ju fördelar med det mesta, det gäller ju bara att se det positiva i saker och ting. Vi fick lite sovmorgon då väckarklockan Oliver inte startade förräns strax efter 8, härligt! Och nu ligger två nygräddad bröd på skärbrädan och ska svalna lite. Tänk vad mycket man hinner med när man går upp lite tidigare. Önskar er riktigt härlig dag. KRAM Lotta

 4. Lotta-
  Nybakat bröd? wow! Jag önskar att jag var mer huslig.. Önskar dig en härlig dag! Kram! 🙂

 5. Du är ju pysslig för ett helt kompani 😉 Men brödet är så löjligt enkelt att göra, man behöver inte knåda en sekund. Och 45 minuter senare har man två limpor klara. Mums 🙂 KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *