Godmorgon soliga tisdag!

Allmänt


Johanna på Mc.Donalds i lördags. Mumsigt värre! 🙂

Mina kära läsare ! Här pågår morgonstress nu så jag skriver mer då jag kommer hem från dagis 🙂 Hoppas att du vaknat till en lika solig & vacker dag som oss för här i Oslo har vi ett fantastiskt höstväder idag. Lovely !

Jag önskar dig den bästa av dagar!!

WOW!! nu såg jag hur många ni är som redan tävlat ! KUL !! Önskar er alla LYCKA TILL!! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon soliga tisdag!”

 1. sanna says:

  men herregud! Vad fina kläder hon har. Så bortskämd var aldrig jag 😉

 2. Åh så söt Johanna är! 🙂

 3. julie says:

  Nu blev jag sugen på Mc donalds :P.

  Vad söt hon är förrsten, riktigt gulliga kläder 😀

 4. Silje says:

  God tur til barnehagen 🙂

 5. Viktoria says:

  Vilken liten sockertopp!

 6. AnnaStina says:

  Tack för era söta kommentarer! 🙂

  När det gäller Johannas kläder så har jag ett tips ! Använd klänningar som blivit för små för att vara en klänning som TUNIKA i stället ! 🙂 Det gör jag med alla Johannas klänningar, som tex den på bilden. Den köpte jag till Johannas 1års kalas och den passar helt perfekt som tunika nu för den är inte för liten upptill, den har bara blivit för kort för att vara en klänning 🙂

  Happy tisdag! Kram! 🙂

 7. Sara says:

  Hon är en riktig sötnos!

 8. Robban says:

  Haha, klockren bild! Hon är så söt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *