Godmorgon soliga tisdag !


Underbar kaka att inspireras av .

Vad MYSIGT det är med påsk ! 🙂  Solen skiner från en vacker himmel även idag och jag får lust att fylla hela huset med små påsk-kycklingar, påskris, påskliljor och ägg. Men jag ska ligga lågt med pyntandet till vi bestämt oss var vi ska vara i påsk? vi vet nämligen inte det ännu.. fast det lutar åt att vi blir hemma och i så fall ska här pyntas !

Johanna väckte mig runt kl. 07.30 och det kändes som en perfekt start-tid för jag har en del att städa på morgon innan våra kära vänner Kjersti & Sunniva knackar på dörren så – bäst att jag kör på så att det slipper bli tokstress (för det lyckas det nästan alltid bli 😉


Jag fick en stor skärm att koppla min lilla rosa till i julklapp men av någon anledning (fråga mig inte varför? 😉 så packade jag upp den först igår och WOW !!! vilken enorm skillnad det blev! Känns som att jag tittar på bio/kino när jag ser på min "nya" skärm . Fantastiskt !!

Önskar dig en UNDERBAR dag och hoppas att SOLEN skiner även hos dig idag !  och här kommer en dagens:

"Smil till verden,og verden vil smile til deg."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Godmorgon soliga tisdag !”

 1. Yvonne says:

  Du visar så mycket fint i din blogg och skriver så trevligt! You make my day!

  Kramar…

 2. Jessica says:

  Den tårtan skulle inte jag ha något alls emot 🙂 Och jag känner också får att påskpynta massor, Zoe skulle få pyssla på dagis idag så vi får se om hon kommer hem med något kul… har i alla fall ris, fjädrar och lite kycklingar hemma!

 3. Filmnörden says:

  Det är verkligen himla härligt med solsken!

 4. johanna says:

  Lite fräck kaka!

 5. solen skiner faktiskt hos mej 🙂

 6. Becka says:

  Vilken läcker tårta! 🙂

  Här skiner också solen och det är ju synd att det inte går att njuta av den fullt ut när man sitter inne och jobbar…

  Ha en skön tisdag du också!

 7. ida i luleå says:

  hej! tack igen för en underbar blogg, you make me happy! 🙂 tänkte tipsa om kappahls nya kollektion Vintage Stories, kika in på kappahl.se och kika! underbart fin! igår hade som gjort klart ett skyltfönster på kappahl som ligger i shopping här i luleå och skyltfönstret vetter mot filmstaden, och det var såå gizmolinas!! 🙂 den kollektionen fyllde hela skyltfönstret.. superfint! ha en bra dag! 🙂

 8. Becka says:

  Vilken läcker tårta! 🙂

  Sitter på jobbet nu…hade hellre varit ute och njutit av solen (som för tillfället har gått i moln…) men man måste ju sköta sitt jobb.

  Ha en skön tisdag!

 9. Becka says:

  Oops…det blev visst två olika kommentarer från mej. Såg inte den fösta jag skrev, så jag skrev en till…men nu såg jag att båda hade kommit fram. Så kan det gå när man inte har ögonen med sej… 😉

 10. björn brink says:

  det är jag som har rätt (jag har en känsla av det, 1= 1 och absolut och evigt sant och rätt och känslan av kärlek)

  1. rätta

  2. effektivt straffa förbrytarna (wrong-doing på alla områden från cia till chefer och framförallt arbetarpacket till skitstövlar och idioter)

  3. konkurrera om kärlek

  4. välfärdssystem och omfördelning hip som hap (olika lösningar= vad vet jag om det när civilisationer är som dom är och 2 inte uppfylls)

  västerländska projektets uppgift (usa)

  bättre å förinta dom asiatiska folken

 11. Jells says:

  Älskar påsken 😀

 12. Ninna says:

  Hej Anna-stina!

  För en tid sedan skrev du om att du genomgick en operation innan du fick Johanna.Där läkaren sa att du inte skulle kunna få barn. Kan du inte berätta den historien? Låter helt fantastiskt vilket mirakel ni verkligen fått. Har även jag genomgått operation och skulle behöva lite pep-talk från en sådan fantastisk kvinna och mor som du!

  Mvh Ninna

 13. Anonymous says:

  Hej Anna-stina!

  För en tid sedan skrev du om att du genomgick en operation innan du fick Johanna.Där läkaren sa att du inte skulle kunna få barn. Kan du inte berätta den historien? Låter helt fantastiskt vilket mirakel ni verkligen fått. Har även jag genomgått operation och skulle behöva lite pep-talk från en sådan fantastisk kvinna och mor som du!

  Mvh Ninna

 14. Camilla says:

  Snygg påskkaka/tårta!

  Ha en bra dag!

 15. Vilken fin påsktårta, ser ut som något Martha Stewart skulle kunna fixa ihop! =)

  Gud vilken fin tunika du visade upp i inlägget här nedan. Ursöt med alla fina detaljer. Har ännu inte hittat "min" inför sommaren men ditt nya shoppingfynd gav verkligen inspiration.

  Ha det! Kraam

 16. Veronica says:

  här är de grått o kallt o snö ännu men de blir ju snart vår..:) Hoppas solen dyker upp här i morgon igen då..kramizzz

 17. Anonymous says:

  Gud va nice skärm

 18. Jennie says:

  Häftigt! Har du recept på den också? Vill göra en sån kaka!

 19. Jessica says:

  Ja visst känns det helskumt med en stor skärm när man är van en liten mini! Jag sitter aldrig vid vår stationära dator hemma längre, mest för att det är skönare i soffan med mini i knät ;o) men också för att jag inte klarar att se ordentligt på en så stor skärm… ;o) Konstigt men sant!

 20. caroline says:

  fin påsk tårta/kaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *