Godmorgon soliga tisdag !


När jag surfade runt häromkvällen så hittade jag den här FINA tavlan hos en nettbutik (slarviga jag skrev inte ner vilken..) men där var den utsåld. Har någon av er bloggisar sett den här någonstans ? Blir glad för tips om var jag kan få tag i den.

NY dag NYA möjligheter och NYA lyckliga stunder !  Visst är det härligt ?!

Hos oss startade dagen 06.30 och ute strålar solen från en klarblå himmel = underbart ! Solen ger verkligen ENERGI och jag piggnar till så fort jag tittar ut.   Ska ta och hoppa i duschen nu så att vi kommer oss iväg till dagis tidigt idag för idag har jag en del jobb att göra vilket känns jättekul 🙂


Ni undrar kanske hur det gick med "hit eller shit?" häromdagen? Ni tyckte att den var shit. Själv tycker jag att den är en hit 🙂 Ett extra pluss för att ärmen är kort !

Jag var ju runt och tittade efter blommor till balkongen igår och det lutar åt rosa… Men oj ! vad priserna varierar på blomster. Klart billigast är Mester Grønn, där finns fantastiska pioner nu (tag 3 betala för 2) och jag såg att de fortsatt har kvar olivträden till 350 / 550 kr.

Önskar dig en STRÅLANDE soldag och här kommer en dagens:

"Hvis du vil ødelegge dagen for en som er i dårlig humør, så smil."

Om du möter dagen med ett leende så ler dagen tillbaka mot dig !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Godmorgon soliga tisdag !”

 1. Anonymous says:

  Till dig rosa älskare så något som är snyggt är mörkt vinröda (svart/röda) pelargonier med något vitt till samt som grönt till snårnjurvinda som är långt hängande i silvergrönt. Något för olivträdsälskare. Till detta kan man komplettera med någon kruka med t ex rosa Mårbacka pelargonier.

 2. Cissi says:

  Hur kunde de bli shit? Jag tycker det är en solklar hit!!

 3. Godmorgon!

  åh den där tavlan var verkligen jättefin! en sån skulle jag också vilja ha 🙂

  Hoppas ni får en fin dag.

  Kram!

 4. Jessica says:

  Jag tyckte jeansjackan var supertuff, hade inte tid häromdagen ett kommentera men så snygg. Hur snygg är en vanlig jeansjacka? Nej, just det! Det här har tuffa detaljer med dragkedja och kragen och de korta ärmarna! snygg

  Kram

  Jessica

 5. Josefine says:

  SÖTA! Mester Grön är absolut bäst. Vet du, olivträden reas ut på 200 kr på vissa ställen. PUSS!

 6. Jag gillar jackan

  Tavlan skulle bli en fin present till mitt väntade barnbarn

  hoppas att du får en TOPPEN TISDAG

 7. Sofie says:

  Men jackan är en solklar HIT!!!

 8. Starmama ♥ says:

  God morgon fr soliga (men KYLIGA!) Stockholm!

  Det är lätt att luras av solen…om man inte kollar på termometern…bara +9 grader denna morgon.

  Jag gillar jeansjackan fast jag inte brukar tycka om "MC-stilen" (har aldrig gillat motorcyklar :-D). Men denna jeansjacka är hur nice som helst!

  Och tavlar är ju bara ett måste i barnrummet, meddela gärna om du hittar den nån annanstans!

  KRAMIS!

 9. Anonymous says:
  2009-05-12 @ 09:18:37

  Postat av:

  http://www.dekorativt.se/

  Har den men det är bara tre i lager så du får nog köpa den snart..såg du min fråga för ett tagsen om Juicy..hur de är i strl? Är smal men har stor byst..vet inte vilken strl jag ska ta

 10. Anne says:

  JAAAA, jeansjackan är en Hit. Glöm de andra icke "kunniga", heheh…(skojar bara). Den blir skit snygg till klänningar, coola skor men även till tights mm. Behåll den! Du rockar! Ha en underbar dag. I Malmö strålar också solen och jag blir så glad att jag vill dansa 😉 Kramar.

 11. Solveig says:

  Hei!

  Superfin ramme, den finner du her:

  http://www.lobelia.no/?pageID=141

  Ellers ville jeg reist til Plantasjen på Skedsmo. Absolutt best utvalg og billig! Tar bare 15 min fra Oslo

  Klem til deg

 12. Carola says:

  Gå in på dina favoriter och tryck sedan på tidigare då ser du på vilka sidor du har varit inne på:)så kankse du hittar denna snygga tavla Hoppas du förstår vad jag försöker att förklara:)är inte så bra på att förklara med text kankse:)Lýcka till

 13. tofva says:

  Underbar ram! Vore en superbra present till ett par föräldrar eller liknande! Kanske kan fylla ut med några prinsessor? http://tofva.dinstudio.se?

  KramM

 14. Åh, jag vill också ha en sån tavla! Du får gärna lägga ut en länk när du hittat sidan 🙂

  Jag tyckte också jackan var en hit – vrålsnygg! Keep.

  Njut av en underbar dag i Oslo, det ska jag göra här hemma i Svedala 🙂

 15. Alexandra says:

  Hej söta du! Man blir så glad av din blogg. Perfekt start på dagen till morgonkaffet. Jag ska ha ramen i min nettbutikk: http://www.newenglandstyle.no

  Kan sända dig info så fort vi har fått den in igen!

  kram och ha en strålande dag

  Alexandra

 16. Nelly says:

  jag tyckte och tycker fortfarande att jackan är supersnygg! du sparade den väl? 🙂

  idag har jag börjat med att bara tänka positivt. det är en utmaning men det är kul! var bara tvungen att berätta för dig, då du nästan jämt är positiv! : )

  kramkram

 17. Anki says:

  Hejsan

  Visst är ramen underbart fin?

  Den finns i min webshop http://www.dekorativt.se tillsammans med mycket annat.

  Just nu finns bara någon inne, men fler ramar är beställda och kommer om nån vecka.

  Välkomna till Dekorativt.se!

  MvH Anki

  http://www.dekorativt.se

 18. hanna says:

  hahha, läste precis bloggen.. sökte på google o hittade denna sidanhttp://www.dekorativt.se/default.aspx?main=ListProducts.aspx&cat=113

  o VEM har hunnit skriva en kommentar om inte självaste ägaren! =)

  underbar ram! (kanske något för mitt systerbarn som väntas komma i augusti)

  ha en underbar dag!

 19. Jannicke says:

  Hei:O)

  Kan ikke du skrive linken hvor du fant bokstaven P?

  Ha en fin dag:O)

 20. Anna says:

  Hej kära du! Måste bara få tacka för en supernajs blogg, så härlig med all inspiration. Tavlan/ramen som du efterlyser hittade jag på Furutorp i Rättvik, kanske kan man skicka?

  Stor Kram från Anna

 21. Titti says:

  Tyckte jag sett ramen förut och visst, den står i vår personalbutik. Kan kolla pris, handla och skicka den till dig om du vill ha den!

 22. sofie says:

  Tror hun har rammen i din gamle butikk- nå "Homecoming"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *