Godmorgon soliga tisdag!

Dagens tänkvärda.

Godmorgon solstrålar!

Wow!! vad det är härligt med SOL från klarblå himmel! 🙂 Det här är första dagen vi ser en så vacker sol sedan vi kom hem och nu håller jag tummarna för att det soliga vädret håller i sig en stund så att jag kan bevara min bränna 😉

Jag har precis levererat J på dagis, de skulle på tur idag = vi var tvungna att vara där redan 08.30 och nu ska jag försöka göra det till en ny rutin, att leverera tidigt, för det ger mig en fin start på dagen.


Matchande pink-girls: Johanna och hennes söta thai-kompis Dao sista kvällen (torsdag) i Phuket. Kolla in skorna! dessa Hello Kitty flip-flops från H&M är ett tips inför semestern/ferien. Och ja, hela J´s outfit är föresten ett H&M tips!

Nu ska jag kicka igång min arbetsdag som bjuder på plock hos PR-byråer. Är det föresten någon av er som ska resa till Stockholm i helgen för att ta del av den stora bröllops-firingen? Själv tok längtar jag efter att få följa Viktoria & Daniels dag på TV.

HAPPY
tisdag!! Nu kööör vi!!
(P.S just nu lyssnar jag på den HÄR. Love it!)

♥ KrAmAr! ♥

 

Kategori: Dagens tänkvärda. | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon soliga tisdag!”

 1. hei hei!

  Jeg drar til Stockholm på torsdag sammen med min svenske samboer som er fra Østermalm.
  Vi skal feire Victorias store dag..
  Gleder osss STORT.
  Se gjerne på min blogg, der jeg har et innlegg om dette:)
  HA en flott dag!
  klem Anja

 2. Therese says:

  Ønsker deg en fantastisk dag! Du er min absolutt yndlingsbloggerske! Takk for inspirasjon og masse kos innlegg;)
  Klem Therese

 3. Anna says:

  Jag tok-längtar också, ska bli så kul att sitta och
  titta famför tv. Har kollat vädret, och som det ser ut ska det blir dåligt väder här i Sundsvall alla fall, och då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag sitter klistrad inne och kollar på tv.
  Tack för en härlig blogg, du är bäst.
  Anna

 4. En blogg full med bilder, det gillas 😀 !

 5. Michan says:

  Vilka sötnosar!

 6. Emmie ♥ says:

  Vi ska också ta del av Victorias dag! Känns väldigt dumt att inte göra det när vi bor i Stockholm och faktiskt har möjlighet! ♥

 7. Ja hur seg man än är på morgonen så är det ju ganska så skönt att komma upp och komma igång! Låten är riktigt grym, gillar den massor. KRAM

 8. Jenny says:

  Jag sitter i skrivande stund på X2000 med destination Stockholm. Ska bo i Gamla stan, hoppas på bra väder och sikt 🙂

 9. Annah says:

  gud vilka sötnosar 🙂

 10. Johanna says:

  Så söta! 🙂

 11. Sandra says:

  Åh vart har ni köpt sänghimlen som ni tog med till thai? Vill köpa en till min brorsdotter som fyller 4 år i augusti!! 🙂

 12. a.l. says:

  nah åker dit gör jag inte men se det på tv kommer jag göra =)

 13. annelie says:

  hej tänkte höra om du har lust att göra ett inlägg med tips på vad man kan köpa/göra för presenter till sommar avslutningen på förskolan. Mina barn ska byta avd efter sommaren så jag vill att det ska vara något roligare änn en blomma. Kram

 14. Johanna says:

  hehe så söta.

 15. Kari says:

  Jeg har booket fjernsynet i stua på lørdagen. Dette ble gjort for mange uker siden. og de forstod vel ikke helt hva som var så viktig for meg.
  De kan gjerne være her og se på, men kjenner jeg dem rett, så kommer det til å komme noen negative kommtarer. Da er det rett ut! 😉

  Jeg flyttet hit fra Oslo for snart to år siden. Har ikke blitt kjent med noen som er like ivrige som meg. Må vel innrømme at jeg ikke egentlig har reklamert så mye for det heller… Bor bare 15 minujtters kjøretid fra Sverige, så jeg burde kanskje dra over idag og kjøpe inn noe virkelig svenskt for dagen. Noen forslag?

  Kari :-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *