Godmorgon soliga torsdag!


Dagens tänkvärda…

Här gick det undan i svängarna på morgon för min lilla prinsessa sov till närmare kl. 09 och det är turdag på dagis och ja, ni vet ju hur det gick med den förra veckan 😉 så – jag ville inte riskera att göra om samma misstag. Därför blev det lite småstressigt minst sagt 😉 

Och nu ska jag iväg ut på jobb och en sväng till fotostudio så jag detta blir ett ovanligt kort inlägg men vi “ses” snart igen för jag ska kontorsjobba senare i em. (= jag sitter vid datorn).

Önskar dig en PERFEKT torsdag och hoppas att du också får njuta SOL idag!?

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon soliga torsdag!”

 1. eva says:

  Här i Göteborg skiner solen och jag njuter av "ledig" dag. Har dock suttit en stund vid datorn för att lägga sista ordrarna på plagg som sålt slut i min butik under veckan.
  Nu ska jag njuta av en skön långpromenad till havet i det härliga höstvädret 😉

 2. rövarmamman says:

  god morgon till er, här i u-sala lyser solen:) hoppas d får en fin dag:)kram

 3. Sara says:

  Gillar bildens text..

 4. alexandra says:

  Hej! Vet du var man kan få tag på de vita kuddarna med svart på från Day? Jag är på jakt efter en 2, 4 och en som det står Love på! Har kollat både med NK och Mathilde i stockholm men där var de slut! Det kan gärna vara i oslo! kram alexandra

 5. Alexandra says:

  Hej! Vet du var man kan få tag på de vita och svarta kuddarna från Day home? Jag är på jakt efter 2, 4 och en som det står Love på. Har kollat både NK och Mathilde men där är de slut! tar tacksamt emot svar…det kan gärna vara i Oslo. kram alexandra

 6. Eva says:

  Hej Anna-Stina
  Detta hem har du tidigare bloggat om. Finns nu ute på hemnet.se http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/525329

  /Eva

 7. det är en fin fin dag, min födelsedag ju 😉 ha det fint!

 8. Linda says:

  Här har solen lyst fast när jag gick hem från jobbet regnade det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *