Godmorgon soliga torsdag!


Johanna badade naken i poolen här på resorten för första gången igår  eftermiddag och hon har aldrig förut badat sååå länge. Tror hon älskade att slippa badblöjan & baddräkten. 🙂

Phuket kl. 09.10 torsdag fm., strålande sol & +30,3 grader ute.

Åååå vad det är HÄRLIGT att jag kan starta dagen med att blogga igen! 🙂 Det har varit så tråkigt att inte kunna blogga som vanligt de dagar då min blogg legat nere (av orsaker jag inte kunnat påverka) så nu då allt fungerer igen så känns den här dagen dubbelt så solig! 🙂

Jag har ju hunnit göra SÅ mycket sedan sist – har massor att berätta! – också har jag hunnit shoppa vinst till en ny tävling också så håll utkik för strax är det tävlngsdags igen 😉

Idag har jag fått lite extra sovmorgon för jag har en förfärlig hosta seda några dagar tillbaka som inte blir bättre utan snarare sämre så idag måste jag tyvärr en tur till läkaren och det hör inte direkt till sånt jag tycker är kul.. Jag går faktiskt aldrig till läkaren.. Men – jag är rädd för att hostan kan leda till något värre så det är lika bra att checka.

Nej, nu ska jag fånga den här dagen så här kommer dagens:

“Ju mer vi ger, desto mer kommer tillbaka till oss.”
/ Ur “En härlig bok”.

Tänk på det idag! Om du tex ger ett leende så får du garaterat ett leende tillbaka 🙂

Njut dagen!

Kram! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon soliga torsdag!”

  1. Maria says:

    Hoppas att det går bra hos läkaren och att du kryar på dig snart igen!

    Önskar er en härlig dag:)

  2. Hoppas hostan blir bättre snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *