Godmorgon soliga & varma mandag!

Allmänt

168397-2488
Jag och Johanna lunchade i poolbaren pa "Phuket Orchid Resort" i Karon  igar. Gott & mysigt var det! 🙂

Phuket kl. 11.15, mandag fm.

Det borjar kannas tjatigt att skriva men…. det AR hur soligt och varmt som helst har idag – igen! 😉 Och vi bara njuter det underbara vadret!!! 🙂 Jag kan aldrig bli trott pa solen eller varmen och det ar bara sa harligt att slippa att ens fundera pa om man maste kla sig varmt, eller ta med en extra troja eller sjal for det behover man ALDRIG! Det ar det som ar den stora skillanden mellan att vara har och i tex Spanien, for dar blir det ju ofast kallt pa kvallen (jag har varit i Spanien minst 2 ggr i aret hela min uppvaxt…= totalt saker over 20 ganger..) Och en sak ar saker: jag ALSKAR Thailand!! 🙂

Idag steg min lilla prinsessa upp fore mig, strax fore kl. 7 sa vi har haft en tidigt start pa dagen idag och jag har t.o.m. hunnit rulla haret vilket inte ar sa daligt 😉

Nar vi kom hit till internetcafet sa lamnade jag in ett av mina minneskort till kameran for att framkalla bilder och  det var over 1000 bilder pa det sa nu har jag lite att pyssla med pa kvallarna (da jag ar utan bra TV och internet..). Jag shoppade fina fotoalbum haromdagen och mitt mal ar att ha alla i album fore JIG kommer pa torsdag. Vi far val se hur det gar med den saken 😉

Nu kommer dagens:

"Att ge gladje till andra berikar vara liv. Idag ar en bra dag att gora nagonting for att gladja en van."
/ Ur "en harlig bok.

Mitt tips for att gladja en van ar att du koper hennes / hans favorit blad /magasin och skriver sma notiser pa post-its  inne pa sidorna som en suprice! Jag har tipsat om det forut har pa bloggen och alla blir lika glada over det! 🙂

Kram!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon soliga & varma mandag!”

 1. Lattemamman says:

  Tittar in här på din blogg efter en jobbig natt med två små förkylda killar som inte sovit. Din beskrivning av härliga Thailand och underbara bilder är som en vitamininjektion för mig. Som ett extra nummer av tidningen Mama att njuta tillsammans med min morgon latte. Tack!

  Kram från lattemamman

 2. AnnaStina says:

  Lattemamman-
  Å, vad glad jag blev nu da jag laste din kommentar! TACK sa jatte mycket! 🙂 Din beskrivning pa hur min blogg ar stammar med min onskan om hur jag vill att den ska vara 🙂 Jag hoppas att dina tva sma killar kryar pa sig fort och att du – trots nattens ovningar – far en underbar dag fylld av lyckliga sma stunder! Kram! 🙂

 3. AnnaStina says:

  Lattemamman-
  Å, vad glad jag blev nu da jag laste din kommentar! TACK sa jatte mycket! 🙂 Din beskrivning pa hur min blogg ar stammar med min onskan om hur jag vill att den ska vara 🙂 Jag hoppas att dina tva sma killar kryar pa sig fort och att du – trots nattens ovningar – far en underbar dag fylld av lyckliga sma stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *