Godmorgon solstrålar!

Allmänt

Jag är en listoman. Skriver listor varje dag över ting som ska göras och har alltid block och penna vid sängen. Skriver du också listor?

Ciao bellas!

Jag vågar inte säga när jag gick och la mig igår men jag kan säga så mycket som att det var då många av er stod upp… Som tur är så går jag  in i den uppgift jag håller på mig så fokuserat att jag inte känner att jag är trött och jag tycker om att sitta uppe och jobba på natten, fast kanske inte riktigt så länge som det blev i natt 😉

Jag önskar att jag hade bättre ordning & reda här hemma… det får bli helgens prosjekt. Att få in ting i skåp / hyllor etc. (bild: Bloomingville).

Nu är det i en ny härlig vårdag och solen strålar in på mitt kontor och ger mig den energi jag behöver! 🙂 Jag har precis mumsat i mig GOD frukost från Godt Brød och just det ja: i  natt, runt kl.04,  kom jag på ett par ting jag ska göra om här hemma (jag är som mest kreativ på nätterna…) så nu ska jag jobba på här så att jag  kan ta tag i det i eftermiddag.  🙂

P.S förlåt att jag varit så dålig på att knipsa bilder av outfits och annat senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte haft tid… också har jag bara på mig vit topp + jeans = inte så spännande. Bättring från imorgon! Promise!

Happy sunny torsdag beautiful girls!!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon solstrålar!”

 1. Galning! 😉 Du får inte slita ut dig alldeles så att du går i väggen tillslut, hur roligt det än är att jobba!
  Bilderna är verkligen inspirerande och jag är även jag en listälskare! Problemet för mig är att jag aldrig skriver ner listorna… 😉 Får göra en lista på vilka listor som ska skrivas… Hoppas att du får en strålande dag. KRAM Lotta

 2. Pethra says:

  Jag måste säga att jag är impad över din prestation. Satt själv uppe till 4 i natt med en hemtenta och nog är jag aningen mör i dag, känner mig näst intill bakfull och det här är inget jag tänker göra till en vana, även om jag kan förstå vad du menar med att man inte blir trött när man är riktigt fokuserad. 🙂

  Hoppas dagen blir fin för er!

 3. D I N A R A says:

  Ja är det något man inte kan behöva mer av så är det ordning och reda. Önskar också att jag hade det så här fint sorterat som på bilderna! Om var ting har sin plats är det lättare och hålla efter också. Underbart väder=massor med energi! Önskar dig en skön o solig dag! kram

 4. Frida says:

  är nyfiken på vinnare till klockan!! 🙂

 5. Jajamen, jag skriver både listor och en massa post-it-lappar! Men dessvärre har jag ingen ordning på vart jag lägger dem… Jag brukar hitta gamla lappar lite här och var!

  Ha en fin dag! Kram

 6. elin says:

  Jeg skriver også lister, men er gått over til å gjøre det i “notater-funksjonen” på mobilen. Da glemmer jeg ikke listene heller 😉

  e

 7. TACK för era kommentarer! vi kan helt enkelt kostatera att listor är grejen! 😉

  Lotta-
  Ha, ha ja gör en lista över listor! 🙂 Och jag vet, jag har varit helt galen med jobbing den här veckan men som TUR är så lugnar det ner sig imorgon. Det är så livet som egen företagare är, ibland är det massor, ibland lagom 🙂 Njut din dag fina du!

  Pethra-
  Jag känner mig också bakis idag! skulle behöva ta mig en power nap innan jag hämtar på dagis… “Krya på dig”!

  Dinara-
  Ja visst önskar man att alla högar plötsligt var borta? Vilken dröm det vore! 🙂

  Frida-
  Du får ha lite tålamod. Jag är mitt i ett stort uppdrag, presenterar vinnaren då jag är klar 🙂

  Tumadre-
  Ha, ha du får skriva en post-it om var du lägger lapparna 😉

  elin-
  Jag är för gammalmodig när det kommer till sånt. Vill kunna stryka över och teckna en sol på mina listor… 🙂

  Soooliga KRAMAR till er alla! NJUT dagen!

 8. Fru Svensson says:

  Hoppas du kan njuta i Thailand och inte behöver jobba när ni ska dit 😉

 9. Fina Fru Svensson-
  Vet du, den här gången ska jag b a r a njuta! 😉 Men vi har faktiskt inte bokat ännu, JIG purrade på mig idag om att ringa reseebyrån så det står på dagens lista . KRAMAR till dig finaste ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *