Godmorgon sommardag!


I lördags mötte vi upp min kusin Sussie + man & dotter uppe i Luleå. De hade precis kommit med flyget från Stockholm (där de bor) för att besöka familj uppe i norr. Jag & Sussie har haft SÅ många år med party , shopping och annat girlie i Stockholm. Vi umgicks massor och vi bodde båda i Vasastan så varje söndag satt vi på något fik och hade girltalk & vi har många glada minnen från Stureplan 😉 Därför var det extra kul att ses nu för vi hade inte setts på ca 3 år. (Vi är 3 kusiner på min pappas sida som är födda samma år (-70), jag, Sussie och Eva-Lena.)

Natten i natt blev lite speciell för kl. 03 står Johanna inne i köket och ropar "mamma!". Denna lilla "happening" slutade med att jag vaknar i fotöljen vid Johannas säng kl. 06… Gick då tillbaka till min sköna säng och somnade om och vaknade alldelens nyss av att Johanna ännu en gång står i köket och ropar "mamma!" men den här gången var de ju helt okej för klockan var nästan 8.30 🙂

Jag hoppas att din natt varit lite lugnare än min och att du vaknat pigg & happy !


Johanna hemma hos sin morfar i lördags.

Nu vill min darling ha både morgonvällen & "Musse" så här kommer dagens:

"Ditt liv är härligt och fullt av möjligheter!"
/ Ur "En härlig bok."

Solen skiner från en klarblå himmel, det är äkta sommarvärme ute och det är FREDAG. Kan det bli bättre? 🙂

Jag önskar dig en FAB dag!

Kram! ♥

P.S vi har ännu inte beslutat oss för om vi ska resa till Göteborg… så vi reser kanske plötsligt iväg i em.. Vi får se.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon sommardag!”

 1. Cille says:

  Godmorgon!

  Vad härligt glad och söt Johanna ser ut på bilden!

  Kram Cille

 2. AnnaStina says:

  Cille-

  Tack snälla 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram 🙂

 3. Mikaela says:

  Är så otroligt nyfiken på hur Johannas rum blir när det är "färdigt" (för visst blir det aldrig riktigt klart för då börjar man om igen!). Du inspirerar mig!

 4. Madelene says:

  Hej AnnaStina.

  Min natt har också varit si óch så.Somnade vid 00.30,Sen ringer telefonen kl 13.30 då är det min mans dotter som ringer och berättar att den lilla bebisen som skulle komma nästa fredag ville komma u du så nu har vi fått en prinssesa till. Det är så att min man är 20år äldere än mig så han har två vuxna barn så nu är han både farfar och morfar och min lilla Emma på 6år är både faster och moster.Så innan vi åker till kollmården i dag så måste vi bara åka förbi BB.Nu skulle jag villj ha en sån där balongaffär här hemma i Göteborg så man kunnde köpt några juvliga balonger.Men det får bli nåt annat rosa och juvligt.Ha nu en underbar Fredag och kommer du till Göteborg så ha det så underbart.Synd att man inte är hemma då kanske man kunnde ha träffats? Men men en annan gång kanske. Kram på dig och din underbara familj.Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *