GODMORGON SOMMARLOV.

Morning girls!

1:a sommarlovsdagen för Johanna betyder att jag droppade att ställa väckarklockan igår och herregud vilken l.y.x. det är att slippa ligga och höra på den. Nu vaknade jag i och för sig av JIG´s, ,men ändå…bara känslan av att slippa skynda till skolan var amazing! 🙂

Men själv har jag inte semester riktigt ännu, så nu ska jag göra mig klar för jobb. och det här är sista jobbveckan här i Oslo innan vi lyfter mot vårt andra hem. Åhhh som jag l.ä.n.g.t.a.r.!

Lilla J är SÅ kreativ. Igår satte hon plötsligt igång ett “jag ska göra en hemlig prinsessebok” pyssel. Och jag är så glad över att hon alltid väljer att pyssla framför att sitta med sin i-pad  / Nintendo etc. 

Och förutom boken så hade hon sminkat sig, gjort en ny frisyr med flätor + klippt till benvärmare (!) av ett par för små strumpbyxor. 

Här får ni en liten sneak-peak av hennes super cute bok. Och det är ju så sött när hon skriver historier med sin egen stavning.  En sak är då säker: när viljan finns där så lär man sig snart….!

Dags för frukostfix här nu så jag önskar dig en riktigt B.R.A. start på veckan!

H.a.p.p.y. måndag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GODMORGON SOMMARLOV.”

 1. Josefine says:

  Men jag smäller av så sött!!

  Har hon ritat prinsessan eller är det en sticker?

  Ha en fin måndag! PUSS

  • gizmolina says:

   Tack vackra! 🙂 jag kan säga att jag smällde av lite jag också….och det blev ju en hel bok så typ 12 sidor till av fina texter och söta teckningar… Denna ska s.p.a.r.a.s. ! Just denna prinsessa är en sticker. Önskar dig också en underbar måndag! Puss & Kram !

 2. Christina says:

  Fina Johanna 🙂 Hon ser så harmonisk ut.
  Kram

 3. Petronella says:

  Nydelig!

 4. Yvonne says:

  Det är så gulligt med egenskrivna böcker när de är i den åldern. Har en tjej som är lika gammal som J och hon skriver också små egna böcker. Man önskar att fantasin att skriva ska finnas kvar när de blir större. Kram på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *