Godmorgon söndag !


Jag vet – jag körde den här texten för några dagar sedan men den här layouten var så snygg så jag kör den igen bara därför + för att jag tycker att texten passar utmärkt på en SÖNDAG!

Tjoooohoo det är SÖNDAG !  Gud vad SKÖNT med en dag som faktiskt är till för att man ska slappa. I love it! 🙂

Jag hade SÅ svårt för att somna om i natt så jag låg vaken helg galet länge och snurrade runt och det kändes som att jag precis hade somnat då Johanna kom trippandes kl. 06.40. Men, men vad är väl en sovmorgon mot lite tecknade i Pippis målarbok & barnTV? 😉 (det är det vi har gjort sedan vi stod upp).


Ingen premiär utan något gott 😉  Vi lyxade med köttbullemiddag & glass/is på Johannas första Ikea besök.

Dagens plan är att jag ska få upp det nya moodboard som jag shoppade igår, eller ja, moodet får jag ju fixa själv, men själva anslagstavlan + vitt tyg/stoff shoppades (på Binders) så nu ska tyget klistras på och sen ska den spikas upp ovanför mitt skrivbord. Också köpte jag VITA galgar / kleshengere på Ikea till det klädstativ jag har här inne på kontoret så nu ska de träfärgade (“klassiska Ikea galarna”).


Det startade som vanligt lungt och stilla med en gul påse men slutade med en vagn. Ikea vet hur de ska få oss att ta med ting vi inte visste att vi behövde. Som tex de nya röda tygboxarna att förvara papir som var en nyhet 😉

Såg du Sommarkrysset på svenska TV4 igår? Vad DUKTIG Måns är ! och vilket drag det blir så fort Alcazar är med! (klicka på länken och se nya videon).  Gillar det programmet, det är perfekt dos underhållning på en lördagkväll och Johanna blir GLAD bara hon ser trailern för programmet så det är en favvis även hos henne 😉

Nej, nu tror jag att jag ska hoppa i duschen och kicka igång söndagen så jag önskar dig en riktigt AVKOPPLANDE dag. Ladda och fyll på energi inför den nya veckan !

PuSs & KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon söndag !”

 1. Hoppas att ni får en FIN Söndag

 2. Angel says:

  Johanna ser ut att trivas,stora tjejen

 3. TACK för era kommentarer! 🙂 Ja, Johanna STORtrivdes på Ikea precis som sin mor 😉 Önskar er en mysig dag !

  KRAMAR!! 🙂

 4. S!!! says:

  ha en goooo söndag=) KRAM

 5. antonette says:

  Nydelige jenta på ikea. :o)

  Kjøttbollene der er kjempegode, forstår godt at hun likte seg der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *