Godmorgon söndag !


Lördagmorgon: Johanna öppnar ett stort paket från sin mormor.

GLAD söndag vänner! Efter gårdagens trevliga KALAS  åkte vi och handlade inför dagens kalas (många kalas blir det 😉  så vi var inte hemma förren runt kl.20. Då lördagsmyste vi girls till max och sen, då darlingen somnat, så var min plan att fixa iordning inför dagens kalas + att blogga men först skulle jag bara sätta mig i soffan en stund….. och det slutade med att jag vaknade där mitt i natten..zzz… Det tar på krafterna att fixa + gå på kalas  😉 


I paketet låg en docksäng som är en miniatyr av Johannas säng och hon blev SÅ glad ! (Tusen miljoner TACK kära mormor för den fina presenten. Den blev succé! )

Idag bjuder Oslo på ännu en SOLIG sommardag och Johanna kom in och väckte mig runt kl. 7.30. Nu pågår LEK här hemma med Johannas nya FINA kök (ska visa bild senare) och jag ska hoppa i duschen och fånga dagen för kl.14 gör våra kalas-gäster entré.


Jag hade en önskan om att Johanna skulle börja leka mer med docker så : vi valde att ge henne en ny docka + tillbehör hon ÄLSKADE det .

NJUUUT din morgon och unna dig en riktigt SOFT dag, det är ju trots allt söndag! 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon söndag !”

 1. Caroline says:

  Hei Anna-Stina!
  Gratulerer masse med Johannas 3årsdag:) Bursdagsjenta så strålende ut!
  Har ikke lagt igjen kommentar på en stund pga. dårlig tid, så nå var det på tide.. Her har søndagen startet tidlig, min prinsesse Tomine har overnattingsgjest og da klør de etter å starte dagen… 🙂 Men jeg får jo mer ut av dagen også da..
  Ønsker dere en strålende søndag, håper feiringen i dag blir vellykket.
  Klem fra Caroline

 2. Anna says:

  Men Guuud vad gulligt med en kopia av hennes egen säng som docksäng!! Jättefin! Ha en fin dag! Kraaam

 3. LiSSaN says:

  Massa Grattis till fina Johanna! Den docksängen är ju bara SÅ fin och står på Olivias 3-års önskelista också ; )

  Njut av den resterande helgen!

 4. Mia says:

  Kan hon inte få leka med vad hon vill..? Hoppas ni får en fin kalasdag!

 5. Ellinor says:

  SÅ fina saker! Sängen är ju bedårande:) men jag funderar över det du skriver om att du har en önskan om att hon ska leka med dockor. Har du några speciella tankar om det? Att det skulle vara bra för henne menar jag? Vore intressant att veta! Jag var galen i dockor när jag var barn haha!

 6. Hanna says:

  En sån har min pojkar också det pasar så bra ihop med deras sängar som är från samma märke, fast större så klart. Grattis till Johanna på 3-årsdagen!

 7. Madeleine says:

  Hihi vad sött det var! Hoppas hon leker massa med sin nya docka, jag älskade att leka med dockor när jag var liten :-). Kram

 8. Kan gissa att köket är det ljusrosa från KidKraft, lite Gizmolinastil på det!
  Docksängen är kanonsöt 🙂 Roligt att hon fick den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *