Godmorgon söndag!

Allmänt

168397-578
Min prinsessas klädskåp är ett ständigt "kaos" men en dag ska allt hänga & ligga vikt fint 😉 Det här skåpet kommer från "All in wood" och är egentigen ett vitrinskåp men jag har tagit bort en hylla i och istället skruvat upp en "klädstång" som jag fäst undre en av hyllorna. Så kan man göra med IKEAS lite djupare bokskåp också. Jag ska ta en bild då allt hänger fint en dag så att ni får se bättre bild av det!

Det är mitt "dagens interiörtips" ! 🙂

Igår kväll somnade jag, som vanligt, i soffan… men jag kom mig i säng "redan" kl. 01 så det var ju riktigt bra! 🙂 Jag låg och tittade på "Sex and the city" på dvd, den serien tröttnar jag ALDRIG på. Har nästan slitit ut de dvd´s jag har så en dag ska jag köpa den snygga "sko kartongen" med alla episoderna. (den fanns inte då jag köpte mina, jag förhandsbeställde så FORT de gick att få tag i )

Hjärtat vaknade som vanligt vid kl. 8 så nu är hon och jag uppe. Har på TV4 Godmorgon och hjärtat kryper runt men låter jätte trött så nu ska jag ge henne mat och lägga henne igen.

Njut söndagen!!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Vilken rosa-dröm!!! Det finaste skåpet jag sett! Ha en underbar skön rosa dag, kram!!!

 2. AnnaStina says:

  Ååå, TACK så jätte mycket! 🙂 Jag måste ju erkänna att jag också tycker att skåpet är jätte fint 🙂 All in wood har sååå FINA möbler! Önskar dig också en underbar dag!
  Kram! 🙂
  P.S skrev föresten pasta receptet till dig i ett tidigare inlägg.

 3. Suzanne says:

  Det där var ett superbra tips!! Mycket möjligt att jag tar o härmar dig på den punkten!! Kram

 4. AnnaStina says:

  Suzanne-
  Vad roligt att jag kan inspirera! 🙂 Det smarta med denna lösning är ju också att man bara sätter tillbaka hyllan den dagen då kläderna vuxit ur skåpet och vips! så har man en fint skåp till böcker, fina saker etc. 🙂

 5. Astrid says:

  Jag beställde den ursnygga “skolådan” med alla Sex & the City-avsnitten på cdon.com!
  Nu kan jag både titta på lådan & avsnitten! Köp!!

 6. Engla says:

  Ni ser ut att ha det så fint hemma, älskar skåpet. Letar som en galning efter det perfekta klädskåpet och hittade precis som du ett vitrinskåp som jag ville ha istället. Kanske man ska våga sig på det då, ser ju jättefint ut!

 7. AnnaStina says:

  Astrid-
  Ja, lådan är ursnygg. Ska absolut ha den en dag! 🙂
  Engla-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Roligt att du gillar skåpet & hemmet :-).Självklart ska du du våra dig på att fixa till ett vitrinskåp till en garderob! 🙂 Det är ju såå mycket coolare än att gå och köpa något “färdigt”. Jag ska lägga ut en till bild då jag städat i skåpet så att du bättre kan se hur jag gjort. Det var hur som helst “lätt som en plätt” 🙂 LYCKA TILL! 🙂

 8. Engla says:

  Åh toppen! Behöver all inspiration jag kan få 🙂 Ja visst är det lite roligare med något “egengjort”!

 9. AnnaStina says:

  Det är absolut roligare då man fixat en egen lösning! 🙂 Jag lovar att “städa garderoben” i veckan så jag kan lägga ut bild på
  hur jag gjort. Önskar dig en härlig kväll! 🙂

 10. Jessika says:

  Man kan också hänga in vitt tyg bakom dörren, så man inte ser in i gareroben, alltså man gör så att tyget veckar sig, Hoppas ni förstår hur jag försöker förklara 😉

 11. Engla says:

  Känn ingen press på städningen bara 😉
  Jessika: Ja jag har sett så i några klädskåp. Är ju ett toppentips om man vill ha lite variation 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *