Godmorgon söndag!


Dagens pepp!

Godmorgon mina bloggvänner! Söndag är här och det betyder att vi hoppar på flyget imorgon 🙂  Men just nu känns det ganska overkligt med tanke på hur mycket jag har att göra så jag behövde denna dagens pepp för att peppa mig 😉

Jag har på Nyhetsmorgon i bakgrunden och de ska strax prata om den största snackisen just nu: att prinsessan Madelene & Jonas brytit förlovningen. Tänk vad jobbigt det måste vara för dem att alla sitter och pratar om det är rätt eller fel val de gjort? När det kommer till kärlek så kan ju ingen annan säga vad hjärtat ska känna så jag tycker att vi ska låta dem vara ifred också önskar jag dem all lycka med livet vidare 🙂


Jag provade bikinis i ett provrum med sjukhusbelysning och speglar från alla vinklar igår… hmm… BAD idea säger jag bara… alla fall om man vill undvika total ångest 😉

Och er mina kära bloggisar önskar jag en UNDERBAR söndag !

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Pethra C says:

  Tack för dagens pepp! Jag går i dag in i en ny fas i mitt liv, har satt upp ett mål och visst känns det kämpigt men visst kan jag, handlar bara om att bestämma sig och sedan låta envisheten lysa igenom.

  Här hemma städas och tvättas det också, vill alltid påbörja en ny vecka med ett skinande och rent hem.

  Hoppas ni får en härlig söndag!

 2. Reidun says:

  God søndag til deg og—takk for dagens pepp!Man tregner si de ordene til seg selv noen ganger!
  Ønsker deg en kjempefin ferie i Thailand med avslapping sol så du virkelig kan lade batteriene.

 3. Tack för trevliga kommentarer ! Jag önskar er en riktigt härlig söndag och hoppas att ni också har sol idag ?!

  KRAMAR ! 🙂

 4. Håller med om Madeleine och Jonas. Jag önskar bara att de får separera ifred och att de kan bli lyckliga var för sig. Visst var de ett vackert par till utsidan, men vi känner ju dem inte. Hellre nu är att de skulle gifta sig först för att sedan skiljas. KRAM Lotta

 5. Jessica E says:

  HEJ Anna-Stina,

  S N Ä L L A Anna-Stina, kan inte du göra en guide till den bästa shoppingen på Phuket?! Bästa kläd-, bästa Hello Kitty-, bästa kopiorna-, bästa väskbutiken osv??!! Vore dig evigt tacksam!!

  KRAM Jessica E

 6. Jessica E-
  Nu kommer du att bli glad, för gissa vad jag ska göra för uppdrag då vi är i Phuket? En guide till mina smultronställen ! 🙂 Så den som väntar på något gott… ! 😉 Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *