Godmorgon söndag!

Allmänt

168397-1267
Mitt hjärta släpper aldrig mobiltelefonen oavsett vad hon gör. Här är hon alldelens nyss..

Här pågår som vanligt, vid den här tiden på söndagarna, Nyhetsmorgon på TV4 och jag och hjärtat myser runt i vardagsrummet. Det var precis en intervju där Bert Karlsson var med och som ni vet så är ju han en av mina idoler. Mannen är så härlig för han "sticker ut" i vår värld där alla ska vara lika…! En speciell sak med honom är ju att han ALDRIG slår av sin mobiltelefon, så – som vanligt lät den mitt i direktsändning. Idag ringde den inte, idag fick han sms och han tar verkligen upp telefonen och checkar. Hans filisofi är nämligen: "man har en mobiltelefon för att vara tillgänglig, vad är annars poängen?" Så – han är ALLTID tillgänglig, oavsett direktsänd TV eller ej. Självklart enormt irriterande för många, men han är ju inte direkt den som bryr sig om vad andra tycker den mannen 😉

Min prinsessa är faktiskt lite som Bert. För vad hon än gör, leker, tränar att gå, får ny blöja, kryper runt så är en sak säker – hon har mobiltelefonen med sig! Se bara på bilden! 😉

I natt ville mitt hjärta ha mat runt kl. 3 då hon hostade som mest och sen sov hon sött till kl. 8. Vi har legat och myst länge i sängen och jag tycker att det är något helt speciellt med just söndagar för det är en så skön stämning " i luften". Man riktigt känner att det här är en SOFT dag!

Hoppas att du myser och att du får just precis en soft dag idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Stina says:

  Jag gillar också Bert. Han är rak o ärlig och sympatisk fast han kan vara lite bufflig ibland.

 2. sessan says:

  Ha en underbar söndag hela familjen ,D
  Kram kram

 3. Sussi says:

  Jag vill gifta mig med Bert, hahaha! 😀

 4. AnnaStina says:

  Stina-
  Ja, hur bufflig som helst kan han vara. Men det “klär” honom 🙂
  Sessan-
  Tack detsamma söta du! Njuuuut dagen! Kram 🙂
  Sussi-
  Ha,ha 🙂

 5. Fia says:

  Njae, Bert är väl inte direkt min största favorit.
  Jobbar som hotellreceptionist och skulle checka in Bert en gång. Han trängde sig före fram till receptionsdisken, avbröt när jag stod och pratade med en annan gäst och slängde sig på godisskålen, slängde in några godisar i munnen och smaskade HÖGT. Usch, tragiska människa … förstår verkligen inte hur hans fru står ut med en så arrogant karl. Men, det är ju bara jag det 😉
  Ha en fabulous söndag, AnnaStina! Själv ska jag lägga mig i soffan och plöja något SATC-avsnitt 🙂 (Riktigt film-väder idag)

 6. AnnaStina says:

  Fia-
  Ha,ha 🙂 det låter som “typiskt Bert” att göra något sånt. För mig är han helt speciell och fantastisk! Hoppas att din söndag också var riktigt FAB med SATC och soffan?! Den serien är ju bara den allra allra bästa och jag tok längtar till filmen kommer! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *