Godmorgon söndag!

IKEA igår runt kl.14. Jag gillar deras självbetjäningskassor och J hon älskar att åka runt på vagnen. Vad som gömmer sig i lådorna? Möbler till köket… ! ( så festligt att Superman är med på bilden 😉

Goooodmorgon sweeties!

Jag vaknade kl.02 i natt med pc´n på magen…somnade tydligen då jag höll på att lasta ner pics till ett blogginlägg igår kväll. Tokigt! 😉 Vår lördag bjöd på fix hemma, ett IKEA besök och en trevlig lååång lunch på Mares tillsammans med våra fina vänner.  De har 1/2 pris på champagne på lördagarna (fram till ca kl.18)  = ett tips! 🙂

Ett par sötnosar. Johanna har på sig topp Designers Remix (från Zimba), kofta + tights Zara och hårspänne Prinsessefin.

Happy friends på väg hem.

Nu är vi girls ganska nyvakna och J tjatar om att se på Kaptein Sabeltann på min pc så bäst att hon får göra det 😉  Min pc är föresten sååå trög och jag känner mig såå klar för en mac ! Känns som att det blir mitt nästa köp… Nu njuuuter vi söndagen girls! Tanka energi inför den nya veckan! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Anna says:

  Gud vad söta flickorna är!! 🙂 Jag ska njuta min söndag genom att packa inför London resan imorgon! Känns helt ok 🙂

  Kram!!

 2. Irene says:

  God morgen! Så fin lørdag dere hadde og håper søndagen deres blir minst like fin; ) Her skal mamma på treningstur i skogen og jentene blir hjemme og ser “Barbie og prinsesseakademiet”; )) Senere i dag venter husfix på meg. Ha en vidunderlig dag og lykke til med utpakking. Er så BRA at du er en sånn fikse og ordne mamma som kan ta i et tak.

  Klem!

 3. Life by Tess says:

  Ni se rut att njuta av dagen tillsammans, lovely! Önskar er en fin söndag också!

 4. Julie says:

  Så søte venninner 🙂 Blide og fornøyde barn.

 5. gizmolina says:

  TACK för era fina kommentarer! 🙂

  Anna-
  Trevlig resa till London! 🙂

  Irene-
  Åh så duktig du är som tränar! jag måste också komma igång…

  HAPPY söndag!

  KRAMAR!!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *