Godmorgon söndag!

Som vanligt då det är Schlagerfest så körde jag sms-gala med Jonas och då jag surfade in hos honom så hittade jag den här bilden. Jonas är världens duktigaste fotograf!  (och en barfota bild passar fint efter gårdagens barfotachock i Mello…. )

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Vad kul det var att se så många bra bidrag i årets första deltävling i Mello! och Loreen bjöd på kvällens snyggaste bidrag och hur bra var inte låten? I looove it!  När det var klart på SVT så zappade jag över till Norska Grand Prix (de hade sin sista deltävling igår) och där gick också en super låt vidare till deras final som är nästa helg. Det är en lyx att få följa 2 Melodifestivaler! 😉  Nu ska jag ta tag i dagen här. Väskor ska packas upp, tvättmaskin ska köras, diskbänken ska bli ren och veckan ska planeras (Oslo Fashion Week kickar igång). Önskar dig en S.K.ö.N söndag! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Johanna says:

  Jag zappade också mellan de två. Tyckte samma som dig ang. både svenska och norska bidraget. Antar att låt nr. 1 gick hem hos dig? 🙂 Det var den enda jag tyckte var ruskigt bra bland de 3 som gick vidare i MGP.

 2. Jennifer says:

  Underbar bild, sommarlängtar!!!!! Ha en riktigt bra söndag! Kram Jennifer

 3. maria says:

  Vilken FANTASTISK bild! Önskar er en jätte härlig söndag!

  M.

 4. Emöke says:

  Åh!!!! En sån underbar bild!!!! 🙂

 5. Hanna says:

  Härlig bild. Den skulle passa att förstoras upp till en tavla tycker jag!

 6. Charlotte says:

  Wow, vilken bild! Har du lust att svara på mitt mail angående hyra ert hus i thailand? Vore Supersnällt! Kram!

 7. Charlotte says:

  Tack!
  Mailade häromdagen. Ville höra om ni hyr ut lägenheten, pris m.m 🙂

 8. ISLANDSMAMMA says:

  Hmmm underbar bild, jag sitter fruuusen efter några timmars ute lek i kyyyylan 🙂

 9. Pernilla says:

  Hej!
  Kul med fashion week på hemmaplan!! Vet ju att du har haft fullt ös i veckan, men ville bara kolla så att du har fått mitt mail om sänghimmeln!?
  Hoppas ni har en skön söndag!!

 10. Anja says:

  Nydelig bilde, helt fantastisk!!

 11. Christine says:

  Heisann søte Anna-Stina. For et nydelig bilde av deg og Johanna. Drømme, drømme.. Håper at du har hatt en fin helg og at du har koset deg på fashionweek. Husker for en stund tilbake at du anbefalte noen gode bøker som du hadde lest, som handler om å lykkes med det man tror på. Har du lyst til å anbefale disse på nytt? Kjempefin blogg du har og en herlig innstilling til livet:-)

  Gode klemmer fra Christine (som jobber hos Daisy).
  Ps. Grattis så mye med din nye, fine butikk!<3

  • gizmolina says:

   Sötaste du! Åh vad glad jag blir över att höra från dig ! du är en äkta liten solstråle! Självklart kan jag rekommendera böckerna igen, de ska få ett eget inlägg snart 🙂 och tusen tack för komplimanger och positiv feedback ! Jag kommer innom er på Daisy en dag snart för nu var det l ä n g e sen sist… Hils Daisy & Co från mig!! Klem ! 🙂 P.S bra att du skrev vem du är så att jag vet 😉

 12. Annica says:

  Helgen har flugit fram så jag har inte hunnit följa din blogg, men måste bara säga VILKEN FIN BILD på dig och Johanna!! Ha en härlig start på nya veckan, kram

 13. Christina says:

  Fotografiet på dig och Johanna får mig att tänka på motiv av Skagenkonstnärer. Han är duktig din vän Jonas och du och Johanna är fotogeniska 🙂
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *