Godmorgon söndag!

Glad söndag mina fina bloggvänner!

Det är värsta fina vädret här i Oslo idag och familjen har blivit komplett igen så nu njuter jag av att kunna chilla lite …   Sitter och tittar på Nyhetsmorgon men funderar faktiskt på att gå och lägga mig en stund till. En lyx jag extremt sällan har möjlighet till.  Så – jag önskar dig en riktigt mysig morgon & en härlig söndag! också tar jag och kryper ner en liten stund…  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Camilla says:

  “God morgon” A-S!
  Gör du det, hoppa ner i sängen med dig – det ska du verkligen unna dig, you hard working mama!!!
  Ha en skön söndag med familjen,
  kram
  //c.

 2. Anita says:

  God förmiddag! Här är lite städning på schemat idag. 🙂 Tack för hjälpen med <3 blusen, ska kolla här när jag åker in till stan. Det är så klart lättare att prova den, vill jag något mera använder jag mailen. 😉

 3. Anne says:

  Hei
  Så flott blogg du har. Skal få sjekket ut butikken din så fort jeg får tid.
  Jeg leste innslaget ditt fra 06.mars og synes bildene på veggen er veldig morsomme. Hvor har du kjøpt de?

 4. Jennifer says:

  Det gjorde du helt rätt i, härligt att tillåta sig att göra det när man har möjlighet, det är så lätt att man bara kör på men kroppen behöver ju vilan också! Hoppas din söndag varit toppen :). kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *