GODMORGON SÖNDAG !

Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina fina vänner ! 

Vilken s.o.v.m.o.r.g.o.n. J bjöd mig på idag ! Hon kom in och väckte mig runt kl. 10.30  (!) och sen blev vi + Gucci kvar i sängen en stund för J fick syn på några pysselting (Style Princess) som jag gömt undan sen jul och tänkt att hon kan få lite senare.  Note to self:  bli bättre på att gömma saker så att de inte syns 😉

Kom på att jag har kvar att visa pics från de sista dagarna uppe i Luleå. Här är en av dem. Vi var på en trevlig familjemiddag hemma hos morfar. 

Ska ta och njuuuuta den här morgonen nu innan jobb + dejt med fina vänner väntar.

Önskar dig en riktigt riktigt s.k.ö.n. söndag ! 🙂

P.S tack för alla kommentarer i det HÄR inlägget. Jag svarar er  i kväll.

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GODMORGON SÖNDAG !”

  1. Migomitthem says:

    Önskar dig en härlig söndag snygging! Tack för att du finns å att du sprider energi via bloggen! Förstår precis vad du menar med hemlängtan i tidigare inlägg. Bodde ju 11 år i Oslo å hemlängtan slog ner som en blixt när vi fick barn. Den blev så illa att jag faktiskt blev sjuk av den. Så för 8 årsdag sa min käre norrman att nu flyttar vi. Så vi sålde lägenhet å kom hit utan jobb å med 2 småbarn. Vi har inte ångrat 1 sekund. Åker gärna tillbaka till Oslo å hälsar på ett par gånger om året å då är det bara mysigt ( som när jag hälsade på dig i din fina affär) Ja, det var min story om hemlängtan….krams m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *