GODMORGON SÖNDAG.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon sköna söndag! 

Jag vaknade av att 2 söta girls stod vid min säng med “frukost” till mig och sen gick de iväg och lekte och jag fick ligga kvar och vakna till i lugn och ro…. vilken obetalbar l.y.x. !!!   Och sen, då jag steg upp, så hade de byggt en koja på köket där de sitter och klipper, klistrar & pysslar.  Det är verkligen lycka att se hur fint de leker sammen.

Ska ta och fixa frukost här nu. Har lovat dem pannekaker.  Men alltså jag har inte riktigt kommit över gårdagens katastrof dåliga Mello…såg i Aftonbladet att gubbarna t.o.m. ber om ursäkt för att de norpat en finalplats. Ja, vad säger man….känns lite som att folk röstar på knäppa låtar som en kul grej ?!  vilket resulterar i att hela tävlingen blir väldigt märklig….  Håller tummarna (hårt!)  för att nästa lördag blir SÅ mycket bättre. !!!

Min utsikt från sängen….jag har väl sagt att jag sover hur högt som helst? Lite prinsessan på ärten högt… Hur som helst, det har snöat galet mycket i natt så jag vaknade till ett vackert winter wonderland.

My breakfast in bed =  cloudy apple juice, ett smörgåsrån och några kinasnacks (?). Ha ha  😉

Bygga koja – check !  Pyssla böcker med glittriga figurer på som man sedan färglägger – check ! 

Nej, nu njuuuuuter vi denna sköna söndag utan jobb & skol stress ! Oh la lahärligt !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GODMORGON SÖNDAG.”

 1. Titti says:

  Härligt med frukost på sängen!
  Melodifestivalen verkar ha överlevt sig själv….det är “katastorfdåligt”…..kan det bli värre….jag som alltid gillat festivalen ger snart upp….
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja hjälp vad besviken jag är på gårdagens Mello. Vad har hänt ??? Har Christer Bjørkman blivit helt snurrig ? jag menar bättre bidrag än detta m å s t e de ju ha fått in ?!? Som sagt : nästa lördag kan bara bli bättre!! håller tummarna ! 😉 Njut din sköna söndag ! & tack för alla kommentarer !!! de gör mig glad ! Kram !

 2. kimm s says:

  Hej! Håppas det gikk fint med flickorna?? Og frokost på sengen, herregud hvilken lyx 🙂

  • gizmolina says:

   Du har den finaste dottern så det var sååå mysigt att ha henne här hos oss ! Girlsen leker fantastiskt fint ihop och J ser redan fram emot nästa gång E kommer på sleepover 🙂 Och ja, alltså frukost på sängen får jag inte varje dag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *