Godmorgon söndag!


På begäran: ytterligare en bild från vårt hem. Jag står i dörren till hallen/gången och fotar. Våra sköna sjeselonger, kuddar & puffar kommer från R.O.O.M.,  lampor från Flos och lift/hissgardinerna från Himla. Den söta hjärtelampan sålde jag i min butik .

Strax efter kl. 07 tyckte Johanna att vi skulle stiga upp idag efter en natt som startade med att jag somnade i soffan framför "Firman" , sen gick jag till sköna sängen för att sova vidare men då jag närmade mig drömlandet så vaknade Johanna igen pga hostan så jag gick in och la mig och sov hos henne och blev där resten av natten.

Dagen idag bjuder på mysfrukost hemma hos min bästa vän Kjersti om några timmar så jag ska faktiskt redan hoppa i duschen nu då Johanna sitter och tittar på barnTV.

Jag önskar dig en riktigt skön söndag fylld av avkoppling! Carpe Diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Hanna says:

  Önskar dig detsamma! Otroligt vackert hem har ni! Hoppas Johanna blir av med sin hosta snart!Kram/Hanna

 2. Charlotte says:

  Whiiii! Tack för inredningsbilderna, de inspirerar mig massor! Är just nu i inredningstagen för vår hall, ska måla om och fixa allting från grunden, så behöver alla tips jag kan få! Har också massor kvar att fixa i resten av lägenheten (flyttade in i juni), så ju fler inredningsbilder och tips desto bättre 🙂 Ha en fantastisk söndag, frukostdate lät ju SÅ mysigt!! kram!

 3. Anna says:

  Vad är det för hostmedicin som lilltjejen får? Det finns ingen bättre som du kunde få utskriven på recept eller så, låter så jobbigt att hon behöver hosta så mycket.. Kram till henne!

 4. Suzanne says:

  OTROLIGT vackert!!

  Du blandar olika stilar så himla bra, jag blir verkligen inspirerad till att inreda MASSOR när jag ser dina bilder från ert vackra hem.

  Kan man få komma m ett önskemål?

  Isf skulle jag gärna vilja få se mer bilder från ert sovrum, speciellt där ni har sängen.

  Vi har nyligen (för 2 v sen) köpt en jättefin vit säng m höga sänggavlar som likar "spegeldörrar". Älskar sängen men funderar lite på hur vi ska det ovanför sängen o bredvid sängen. Har för mig att ni oxå har en hög sänggavel…

  Tack för en underbar blogg som skänker massor m glädje o insoiration!!

  Kram från Suzanne

 5. Carola L says:

  Det är så kul att kika in på din blogg.

  Jag önskar jag hade samma lust som du att designa i hemmet, men jag orkar rent inte.

  Vi har inte gjort nått sedan vi flyttade hit förutom äldsta tjejens rum som jag målat och lagt in golv i. Sedan är det lagt golv i ett av de andra tjejernas rum också och tapetserat, det är allt.

  Tid och pengar är väl det som saknas mest egentligen.

  Nu ska vi snart byta fönster och jag håller på att fixa krukor till alla krukväxter. Det är ju så fint med likadana krukor, men några av mina gamla får vara kvar, men kan ju inte ställa undan alla vackra gamla krukor jag har heller.

 6. Agneta says:

  Måste få säga att du verkligen har stilkänsla. Det ser så rent och luftigt ut.

 7. älinpälin. says:

  naajjzz. älskar det lysande hjärtat!! ^^ 🙂

 8. Diana says:

  Guuud vad fint du har där hemma :O vad avundsjuk jag blir 🙂 stilrent och vackert. Himla fint med vitt sådär. Aja ville bara säga att du verkar vara grym på att inreda:)

 9. Ciccie says:

  Du har ett otroligt fint hem! 🙂

  Man blir riktigt inspirerad och får en massa idéer inför framtida lägenhet. 🙂

 10. sara says:

  vilka underbara fåtöljer! Dem där vill jag ha !

 11. Madelene (Landvetter) says:

  Hej på er.

  Hoppas att ni får en underbar söndag. Jag njuter av egentid min dotter är på kalas på universeum så det är så tyst här hemma. Hoppas att Johannas hosta ger med sig så hon får sova gott om natten.Ha det nu så jätte bra.Och Johannas rum är ju bara så underbart.

  Kram på er tjejer.

  Madelene

 12. Anonymous says:

  Hej! Skulle bara vilja veta om du vet någon affär som säljer hjärtlampan..skulle bli jätteglad om du kunde svara..Jag tycker att den är så fin

 13. Lissan says:

  Som ur en tidning! Så fint! Tror jag frågat dig innan Anna-Stina – men var har du köpt ljuskronan i taket?

 14. Emma says:

  Vilken underbar lägenhet.

  Läste bara som hastigast i bloggen nu för vi ska precis kolla på film.. Återkommer senare och läser mer.. Gillar vad jag ser hittills!

  Kramar

 15. camilla says:

  gud så fint du har det hemma….Du har känsla för det där 🙂 Hoppas ni får en bra söndag o att Johanna piggnar till. Kramar camilla

 16. maria says:

  åååh va fint 🙂 underbart!

 17. Ulrika says:

  Jag undrar vad ni har för soff-bord … det ser jätte fint ut! Och vi är på jakt efter ett nytt!

  Jätte fint hem ni har!

 18. Eva says:

  Tack för en jättetrevlig blogg 🙂 Ni har ett underbart fint hem och en helt bedårande dotter 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *