Godmorgon söndag!


Dessa underbara zinkhus från Walther & Co sålde jag i min butik och de är ett TIPS ! om du ska köpa nytt pynt till advent / jul.

Tänk- nästa söndag är det 1:a advent ! det känns helt overkligt….jag trodde faktiskt att det var 2 veckor kvar ?!  men det är väl nästa söndag? eller hur?Jag kommer så väl ihåg för ett par år sedan (eller var det kanske 3 år sedan?) då det var ett tryckfel i Ordning & Redas kalendrar och det stod att 1:a advent var en dag då det inte var och sedan dess är jag alltid lite osäker 😉

Men idag är det i alla fall INTE 1:a advent 🙂 och idag startade dagen strax efter kl.08 av att hjärtat kom in på sovrummet och tyckte att jag skulle stiga upp och nu myser vi med barnTV på den ena TVn och Nyhetsmorgon på den andra och det börjar att bli dags för frukost. 


Så här skyltade jag med husen i min butik julen 2005.

Johanna hostar och är snuvig idag så jag hoppas verkligen att hon inte har blivit sjuk.. satsar på att det bara är morgonsnuva och att det går över till lunch 🙂

HAPPY söndag mina kära bloggisar !  och det är föresten inte ett hårspänne Johanna fäster i håret,  i nästa inlägg ska ni få veta vad hon gör 🙂 men det är inte så lätt för mig att blogga idag tyvärr för Johanna kommer och drar i mig heeeela tiden…

P.S Nu ser jag att blogg.se länkar till min blogg igen ! Kolla puffen för SJP´s parfym längst ner i högerspalten. KUL !! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon söndag!”

 1. Anna-Lena says:

  De husen är jättefina! Jag har ett rött faktiskt som jag har utanför dörren! Mys att ha lite levande ljus där oxå! 😉 Ha en skön söndag!

 2. Nelly says:

  va fint! : )

  ja, nästa söndag är det advent. galet! hihi… kram

 3. Anonymous says:

  bara räkna ju.. fyra söndagar från jul=P

 4. Hej!

  Jag älskar de ljushusen!

  Så fint du hade det i din butik 🙂

  Kram!

 5. Anna says:

  Walatherhuset är sååååå FAB, me liky like 🙂 Ha en FAB söndag, nu ska jag baka peppakakor med stora tösen som får vara inne pga halsfluss. Kram Anna

 6. Nelly says:

  hej igen!

  det är så kul att det går bra för dig. : ) o att du ligger nr 8 på bloggtoppen idag är jättekul. självklart skulle jag oxå vilja ligga där men jag glädjer mig åt dig, som den starka, kloka och inspirerande kvinna du är. hade du haft mer tid hade jag anlitat dig som personlig coach, big time. : )

  föresten, har du fått tid att se SATC-filmen!

  kram

 7. Elin says:

  Husen är jättefina, skulle gärna ha en eller två hos mig.

  Jag tror förresten att johanna fäster plåster i håret!

  Kram

 8. Jane says:

  Å, de husene er kjempefine! Jeg kjøpte et slikt i går, på Albertines Verden i Askim. Det er en helt fantastisk butikk, og hennes blogg finner du her: http://albertinesverden.blogspot.com

 9. Jag älskar de husen! Finns att köpa på systerlycklig.se som för övrigt är värt ett besök:) Massor av fint att dekorera hemmet med!

  Hoppas att du får en härlig morgondag!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *