Godmorgon söndag !


Oss på Kata Noi beach igår.

Phuket kl. 10.00, +29 grader i skuggan på terrassen och strålande SOL !

Johanna kom in och väckte mig strax före k. 07 på morgon och då låg jag och sov med mobiltfn i handen för jag var så trött igår kväll att jag somnade mitt i ett sms.  Men jag är glad att jag somnade så  plötsligt & tidigt för jag var sååååå trött och kände mig inte helt i form men en god natts sömn gjorde susen och nu är jag i toppform igen 🙂

Mamma ligger nere vid poolen och njuter sista timmarna innan hon ska resa hem och Johanna är och leker med sin söta kompis. Det är dottern till vår receptionist som är här och Johanna är SÅ glad i henne och jag blir helt lycklig över att hon får leka för just nu är det tyvärr inga andra barn här på resorten.

NJUT denna härliga dag mina vänner !!  Och kom ihåg att livet är här & nu ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon söndag !”

 1. Mammas Groda says:

  Klockan 10 hos dig nu ! Här hemma är den 4 och kanske dags att hoppa i säng och sova en liten timme. =P

 2. elin says:

  Du har fått kjempefin brunfarge! Tror det må bli en time i solarium før jeg skal møte kjæresten igjen på torsdag 🙂

 3. Linda says:

  Jätte fin bild 🙂

  kolla in min blogg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *