Godmorgon söndagen, före söndagen, före 1:a advent!

Allmänt

168397-1842
Dagens "leksak" här hemma är små "post-it notes" som jag fäster på vår stora spegel i gången / hallen och Johanna plockar bort dem / sätter tillbaka dem / slänger dem på golvet. Jätte kul verkligen! 🙂

Min lilla sötis var lite orolig i natt runt kl. 01, hon vaknade och var jätte ledsen och jag tror hon antingen drömmer mardrömmar eller så är hon orolig för att hon märker att jag inte mår så bra just nu. Jag lyfte över henne till mig i stora sängen och hon somnade bums! om tätt emot mig så vi låg så där mysigt "sked".. ! Och sen sov hon brevid mig fram till kl. 9 (!) då hon vakande så det här blev en riktigt härlig sovmorgon och det var LOVELY! 🙂

Nu pågår lek här och jag har som vanligt startat dagen med att köra ett par tvättmaskiner. Snart är det dags för frukost och jag ska mystitta på dagens repriser: Idol + Bonde söker fru. Söndagar är perfekta TV dagar så här mitt på dagen och det är en lyx att inte ha någon tid att passa..!

Som lovat ska jag visa er lite julpynt idag för inte nästa söndag.. men nästa… då är det 1:a advent!!!!  🙂

Nu tror jag min lilla darling vill sova sin "nap" så jag lämnar er med ett tänkvärt citat och önskar er alla en fantastisk söndag! Kom ihåg att du är FANTASTISK och låt ingen få dig att tro något annat! 🙂

"Du har din pensel, du har dina färger, du målar upp PARADISET – sedan går du in i det."
/Nikos Kazantzakis

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon söndagen, före söndagen, före 1:a advent!”

  1. Line says:

    Tack för att du delar med dig av ditt liv! Jag kollar bloggen flera gånger varje dag och hittar alltid nåt att läsa eller se som gör mig glad och som sätter en liten guldkant på vardagen.
    Hälsningar Line, Stockholm

  2. AnnaStina says:

    Line-
    TACK snälla du för din jätte trevliga kommentar! 🙂 Jag blir så glad när jag läser att du tycker om min blogg 🙂 och det är en lycka för mig att veta att jag sätter guldkant på din vardag! Önskar dig en riktigt trevlig kväll! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *