Godmorgon soooliga annandagpåsk!

Allmänt


Underbar tavla !

Godmorgon mina fina bloggvänner! Hoppas att du har sovit gott i natt och att du har lika fint väder som vi har i Oslo?! = sol från (nästa) klarblå himmel ! 🙂  Jag känner mig fortfarande inte på topp så jag piggar upp mig själv med den  HÄR  och den HÄR låten på morgon. Bra musik kan verkligen göra underverk och få en på bättre humör!

Jag såg att jag fått frågor ang. mina jeans från Diesel som jag så ofta har på mig och då kan jag så klart inte låta bli att visa detta gratisvykort som jag hittade i en butik häromdagen. Diesel kan konsten att göra provoserande reklam som får uppmärksamhet och jag beundrar dem för det:


Mina jeans! som jag verkligen kan rekommendera. Dragkedjorna är en fin detalj och jag gillar tvätten och de slitna detaljerna. (jag har föresten sett att den HÄR bloggisen (som jag tittar in hos varje dag) också går runt i dessa…).

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag fortsätta med det hemma-fix som jag höll på med hela dagen igår.

Önskar dig en STRÅLANDE sista påskdag ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon soooliga annandagpåsk!”

 1. Johanna says:

  Molnigt och kallt i Uppsala, brr. Vill gärna tillbaka till värmen i Asien :-/..

  Hoppas att ni får en kanonfin dag i Oslo! 🙂

 2. Här i Kungsbacka är det grått och trist och till och med lite duggregn.

  Jag har precis bakat chokladmuffins, vi får besök av Linneas Gudmor!

  Ha en skön dag.
  Kram

 3. Johanna-
  Önskar dig en mysig inne-dag och förstår att du saknar Asien, det gör jag också. Varje dag.

  Camilla-
  Åh så gott med nybakade chokladmuffins. Nu inspirerade du mig till att också baka idag 🙂 Tack! Önskar dig en mysig dag med besök.

  KRAMAR till er båda !!

 4. Reidun says:

  Hei!
  Håper formen blir bedre etterhvert.god bedring..flotte jeans.har lagt merke til dine,,veldig tøffe…er de veldig trange i beina eller?Håper du får en bra dag med dine gjøremål selv om formen ikke er helt topp!!

 5. Reidun-
  Tack snälla du! 🙂 Ja, de är ganska trånga men på ett behagligt sätt. Önskar dig en flott dag ! Klem! 🙂

 6. Jeanette says:

  Skönt med Sol! Här snöar det!!! Var soligt o varmt i går…
  Hoppas ni får en mysig dag hela familjen!
  Klem

 7. snygga bralls! 🙂

 8. Jessica says:

  Jättesnygga jeans, är på jakt efter nya, vet du vad modellen heter? Kram

 9. Jäkligt snygga jeans! Skall de vara så där korta som Gynnings? (Jag är inte så haj på mode, men försöker att bättra mig!) Du är alltid så fin i håret, har du ngt tips om bra frissa i Oslo, åker till Oslo på onsdag och bara MÅSTE fixa håret!!! Klippning och färgning!
  Ha en fortsatt härlig dag!
  Kram H

 10. chatarina says:

  Hej! Jättefina jeans!! Jag är just nu hos min syster i Lofsdalen och här strålar solen!! Hoppas att ni får en superfin dag i Oslo!!
  Kram

 11. Ulrika says:

  Hej! Så läckra jeans! och jag gilar din blogg såklart!! Vill passa på att tipsa dig om min hemsida där jag har handgjorda smycken som jag tillverkar och designar själv. Mina två flickor får så klart en hel del smycken…..Titta gärna in på: http://www.ujdesign.dinstudio.se
  Ha en bra dag!

 12. amanda says:

  underbar tavla – var hittar man den och var hittar man liknande? älskar tavlor med ord och budskap 🙂

 13. desse says:

  underbara jeans, vet du vad modellen heter?:—)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *