Godmorgon soooliga söndag!

Allmänt


Härlig sommarinspiration från Slettvoll. Stora fönster, öppna dörrar och gröna gräsmattor är ju bara underbart.

Jag tycker jag skrev "godmorgon söndag" igår  också är det en hel vecka sedan… oh  my… det gäller verkligen att fånga dagarna och njuta stunderna för tiden springer fram… !

Här hos oss startade dagen strax efter kl.06 men sen fick jag ligga och sova lite till = lyx ! 🙂  Och nu sover både far & dotter i vardagsrummet/stua och jag inser att det ju är JAG som är sjuk som borde ligga och sova men är inte det lite typiskt oss mammor? vi "ska bara" först.. Jag ska tex bara blogga och checka flyg till Stockholm först också starta en tvättmaskin och städa undan frukosten… 😉

   
Oss igår. Johanna älskar att dricka vatten ur sin fina kopp (tack Bente & Co !).

Vi var precis på  väg ut till parken i det VACKRA vädret då jag plötsligt hittade "alla" sovande så turen får bli lite senare. Tror kanske jag ska sätta mig i solen på balkongen och mysa en stund för nu vore det härligt med lite färg på näsan.

Önskar dig en riktigt soft dag fylld av lyckliga stunder ! och missa inte den fina tävlingen i samarbete med Nordljus.

P.S Förlåt att jag varit så dålig på att besvara kommentarer de sista dagarna, jag är snart frisk & full av energi igen ! mycket tack vare allt fint ni skriver till mig. You make me happy ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon soooliga söndag!”

 1. Anna says:

  Vilken mysig bild, ha en bra dag!

 2. Daniel says:

  Mysigt!

  Där på gröna plätten vore ett perfekt giftesställe för mej å egoinas mor! 🙂

 3. Randy says:

  Vad tycker du om att förstora tuttarna? Själv är jag sugen på att göra en bröstförstoring! Läs mitt senaste inlägg om sillisar vs. á la naturel!

 4. Oh ett sånt där vardagsrum skulle man ju inte tacka nej till !

 5. Sissi says:

  Söta bilder =)

 6. Trine Grung says:

  Flott blogg!! WOW!

 7. annelie says:

  ett sånt fint glas har min dotter oxå fast med mimmi på! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *