Godmorgon soooliga söndag!

Allmänt

Happy friends på BAR Tjuvholmen någongång i natt

Godmorgon sweeties!

Det är en trött mama som bloggar idag  för igår hade jag en girls-night-out med min darling Trine.  Vi var på BAR och drackbubbel och jag gillar verkligen stället men  v a r f ö r har de fortfarande inget dansgolv?  När jag går ut vill jag dansaaaa!  och då kan man ju undra varför jag inte gick på ett dans-ställe istället? Nästa gång… ! 😉

En outfit bild mitt i natten som blev lite mörk… jag hade i alla fall på mig: topp från Valerie (från min egen butik), halsband Cooee och skinnbyxor shoppade på Hassan & Den Dama. Också kommer kappan fr Odd Molly (jag har den i min butik). P.S fråga mig inte om mannen som står och sover… 😉

Solen strålar över Oslo idag och det är hög tid för mig att hoppa i duschen och ta tag i dagen för det står ett gäng med kartonger och ropar på mig (tar de aldrig slut?). Önskar dig en fantastisk dag!!! fånga de lyckliga stunderna och njuuut ! 🙂

LoVe! 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon soooliga söndag!”

 1. Michan says:

  Ja njut när du kan 🙂
  Nu måste du snart visa lite bilder från nya lägenheten jag är jätte nyfiken.
  Ha en fin dag

 2. gizmolina says:

  Michan-
  Jag ska ta pics från vårt nya hem så fort som jag fått lite bättre ordning här. Promise! Kram! 🙂

 3. Gry Jonassen says:

  Hei søte du!

  Hadde jeg vist at du var ute på lørdag skulle jeg også tatt en tur på BAR, var selv på Olivias og Champangeria. Men vi får ha det til gode til neste gang.

  Klem

 4. gizmolina says:

  Gry-
  Men gud så tokigt ! Nästa gång du är i byn måste du lova att du hör av dig! Har du kvar mitt mobilnr.? Hoppas att du hade en festlig kväll ?! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *