Godmorgon sunshines !

Allmänt

Inspirerande sovrum. Har snöat in mig på gult. Det är s.å. fint !

Phuket onsdag kl. 11.30. Strålande sol.

Godmorgon mina solstrålar!

Vi sover lite f.ö.r. gott här i Phuket och trots att klockan ringde 09 så steg jag inte upp förren 10.30 och resten av familjen sover ännu…. Men så har vi ju också semester ! 🙂

Idag har jag en del jobb som väntar på mig men jag tror att vi sticker till beachen en stund först för jag känner aldrig att jag “på riktigt” har landat i Phuket förren jag har sand mellan tårna.  Poolen i all ära men det är något magiskt med att se ut över havet… !  Så –  nu lämnar jag terrassen och går in och väcker min söta lilla prinsessa så att vi kommer oss iväg.  Oj, nu kom lilla J ut till mig, hon kände kanske på sig att det var läge att vakna 😉   Önskar dig en magisk dag !!!

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon sunshines !”

 1. Mirva says:

  God morgon!

  Kolla vad Carolina Gynning har skrivit om extensions! http://gynning.net/2012/06/26/its-coming-back/#respond

 2. Home of M says:

  Hoppas ni har en underbar dag på stranden.
  Härlig inspo bild!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *