Godmorgon Sveriges Nationaldag!

Allmänt

Grattis på nationaldagen alla svenska bloggvänner!

Eller vad säger man egentligen? säger man grattis på nationaldagen? Här i Norge säger man ju Gratulerer med dagen den 17:e maj och det låter så fint tycker jag men så länge jag bodde i Sverige så sa vi väl egentligen inget speciellt på nationaldagen? men då var det å andra sidan inte röd dag heller. Så – nu är jag nyfiken:  ska du fira idag ? 🙂

Jag sitter med nytvättat hår och fullt morgonfix pågår. Dagen idag bjuder på solsken +  jobb i butiken (öppet kl. 12.00 – 16.30) och jag firar den svenska dagen med att ge dig -20% på alla svenska märken (Odd Molly, Bruka Design, Valerie, Syster P, Zetterberg) också bjuder jag, som alltid, på svenskt godis (mums!).

Dagens inspirasjon = blomster i håret ! 

Nu fångar vi dagen girls ! och du, kom i håg att du är unik och att livet är här och nu så vänta inte till i morgon med att ta tag i dina drömmar. Carpe Diem !!!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon Sveriges Nationaldag!”

 1. guttemamma says:

  Graulerer med dagen!! Alltid like sprudlende inne på bloggen din, blir glad av den!! Fiiiin dag i solen og ha en flott Svenska flaggans dag!!
  Klem fra Anette♥

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din härliga kommentar ! Nu blev jag glad ! 🙂 Önskar dig också en fantastisk dag ! Klem !

 2. Mikaela says:

  Tycker det är trisst att vi inte firar med ngt speciellt i Sverige. Hade varit superroligt speciellt för barnen. Min mormor kom från Norge och då vi besökt 17maj har verkligen varit ett minne. Vi ska äta middag med vänner. Hoppas på att prinsessan vill titta ut. KRAMAR Mikaela med Liam 08 och Filippa med BF i nästa vecka!

  • gizmolina says:

   Jag tycker att Midsommarafton borde vara Sveriges nationaldag ! 🙂 och jag håller med, det kommer aldrig att bli ett lika festligt & stort firande i Sverige som i Norge. 17:e maj är något helt speciellt. Önskar dig en härlig nationaldag och enmysig middag ! Kram!

 3. Pia says:

  I Finland säger vi trevlig självständighetsdag, men det gäller ju varken i Sverige eller Norge…
  Tack för en underbar feelgood blogg!

 4. Lotta says:

  Tack för att du gör min dag gladare!
  Tack för vackra bilder!!!
  Kram!!

 5. Reidun says:

  Gratulerer med nasjonaldagen!!!!Så fine bilder du har lagt ved…Dagens ord er virkelig noe å tenke over!! Leser bl.a boken
  “Lær deg å leve” av Jan Vincent Johansen som handler mye om å leve nå!!!

 6. Mary says:

  Jag tycker också att Midsommar borde vara vår Nationaldag. Det är det ju nästan redan. Gratulerar med dagen! Kram Mary

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur ? Midsommarafton är ju den finaste svenska dagen på hela året med unik tradisjon med midsommarstång etc. Önskar dig också en riktigt fin 6:e juni!! Kram ! 🙂

 7. Cathrine says:

  Gratulerer med nasjonaldagen 🙂

 8. Miss West says:

  Trevlig nationaldag – Happy 6 June 🙂

  Min dag har spenderats i sängen (sovmorgon till 11!!) ojoj vad skönt det var. Rensat garderoben, ut med gammalt och redo för massa nytt från big apple 🙂

  Ha en underbar kväll fina du

 9. Frida says:

  Hej!!
  Måste bara säga att jag i Oslo igår! I love this town!!
  Gick runt och strosade och ville så gärna hitta till din butik!! Men 🙁 jag hittade den inte…
  Vart skulle jag ha letat någonstans? Var det i närheten av Karl Johan? Kan vara bra att veta tills nästa gång man besöker Oslo! Ha det gott!
  Mvh Frida

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar Oslo ! 🙂 men vilken osis att du inte hittade till min butik. Den ligger inte i närheten av Karl Johan, utan på Majorstua (området bak slottet) i Vibesgate. 15. Om du går Bogstadveien och tittar upp i Vibesgate så ser du rosa ballonger. Där är den ! Hoppas vi ses nästa gång du är i stan ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *