Godmorgon sweeties!

Thailand 2010


Dagens tänkvärda.

Phuket torsdag morgon kl.08.45. Sol & +30 grader (efter en natt med åska & regn..).

Goooodmorning sweeties! Hoppas att du har sovit som en prinsessa (prins) i natt och att du är klar för att möta dagen. Mitt hjärta tyckte att vi skulle stå upp före kl. 07 idag vilket var i tidigaste laget för mig men allt går 😉


Åååhh vad jag saknar min fina blå baddräkt… drömmer om att den ska dyka upp en dag.. Den här från Diane von Furstenberg är ett snyggt alternativ. Och skorna från Lanvin trippar jag gärna runt i (från net-a-porter).

Ute skiner solen och jag känner på mig att detta blir en superdag. Vi ska till beachen och njuta sand mellan tårna och sen ska jag och fixa mina naglar så det blir nog en sväng på Central Festival ikväll.

Möt dagen med ett leende ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon sweeties!”

 1. Irene says:

  Har inte ens somnat än 😉 Njuter utav att få hänga med er till Thailand genom bloggen 🙂

  Klem <3

 2. Anonymous says:

  Irene-
  Du är ju värre än mig 😉 Sov så gott! Kram:)

 3. Jenny says:

  Skorna är supersnygga. Kan lätt se dem på mina fötter i sommar.

  Tack för en blogg som jag alltid blir glad av 🙂

 4. Jenny-
  Tusen TACK själv för fina ord! 🙂 Önskar dig en mysig kväll. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *