Godmorgon sweeties!


En lyxig sak med att ha varit till frisøren är att jag slipper rulla håret dagen efter men i vanliga fall ser jag ut så här på morgonen. Jag hittade bilden i butiken Spazio.

Gooodmorning !

Torsdag idag, fredag imorgon också helg igen. Det går verkligen undan i svängarna, eller hur? Gissar att ni är många som njuter lata semesterdagar nu och jag hoppas att ni har det riktigt, riktigt skönt!

Hos oss i Oslo är det grått ute idag (det regnade i natt) och jag får erkänna att det känns otroligt bra för då slipper jag sitta på kontoret och längta ut 😉

Nu ska vi åka iväg mot dagis så jag önskar dig en HAPPY torsdag också måste du bara lyssna på den HÄR låten. Den dök upp på radion för en stund sedan och jag kan inte sitta still då jag hör den. Suuuper bra!!

CaRpE dIeM!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sweeties!”

  1. God morgon själv!
    Grått även i Strömstad idag så det blir en sväng till Nordby med hopp om lite skön shopping.

    Kramelikram Camilla

  2. Anna says:

    Varför lockar du inte bara håret med några tag m locktången? Måste ju gå snabbare än att rulla…puh!
    Jag är djupt imponerad av att du kan och orkar rulla ditt eget hår liksom ;)Ha en fin kväll! Kraaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *