Godmorgon & T.G.I.F.!


Detta barnrum inspirerar mig massor till Johannas rum! Hon ska ju nämligen ha ny säng 🙂

Phuket kl.10.05, fredag fm, +32,5 grader & SOL!

Wow! redan fredag igen! Tjohooo! 🙂 Det är ju verkligen helt otroligt så fort veckorna går! Jag tycker det är helg hela veckan lång 🙂

Min fredag startade med lyxig sovmorgon ändå till kl. 07.30 så det var en perfekt start på dagen. Och efter god frukost på verandan håller vi nu på att göra oss klara för beachen, ska med badbussen om typ 20 min så det här inlägget blir inte så långt…

Nu är det bäst vi packar ner handdukar och solcreme så vi inte missar bussen 😉

Här kommer dagens:

"The world is round and the place wich may seem like the end may also be only the beginning."

Tänk på det…! 🙂 möjligheterna ligger där…!

Carpe diem & HAPPY friday!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Godmorgon & T.G.I.F.!”

 1. Titti says:

  Hej Anna Stina! I brist på annan läsning i gårkväll så började jag läsa din blogg från början. Är det ok om jag stället några frågor?

  Hur länge har du bott i Norge?

  Var det buisness eller kärleken som förde dig dit?

  Är du och JIG gifta? Kan du isåfall inte visa lite bilder från bröllopet, allt annat (kläder, interiörer) är så snyggt, så jag kan föreställa mig ett läckert bröllop!

  Kram Titti

 2. Titti says:

  Hej Anna Stina! I brist på annan läsning i gårkväll så började jag läsa din blogg från början. Är det ok om jag stället några frågor?

  Hur länge har du bott i Norge?

  Var det buisness eller kärleken som förde dig dit?

  Är du och JIG gifta? Kan du isåfall inte visa lite bilder från bröllopet, allt annat (kläder, interiörer) är så snyggt, så jag kan föreställa mig ett läckert bröllop!

  Kram Titti

 3. Susanna says:

  Verkligen jättefint tjejrum! Skulle du kunna skriva var du hittade det, sängen var ju super! Tack för övrigt för en mysig blogg, skulle gärna byta plats mer er där i Thailand 🙂

 4. Sara says:

  Låter helt underbart härligt att börja dagen med att åka ner till stranden… Fusk fusk fusk! ;D

 5. Sofia says:

  Oh, jag vill vara där du är =)

 6. Alexandra says:

  Vad underbart skönt ni verkar ha det i Thailand. Blir riktigt avundsjuk. Fint barnrum 🙂

 7. Elin says:

  Vad sött =)

 8. Vilken underbar bild! Det rummet hade jag nog älskat att bo i när jag var liten 🙂

 9. sandra says:

  Åh..jag vill ju också till Thailand en vacker dag ju!!

  Hur länge ska du och din familj vara där? =)

 10. sandra says:

  Åh..jag vill ju också till Thailand en vacker dag ju!!

  Hur länge ska du och din familj vara där? =)

 11. Anonymous says:

  Hej!

  Hoppas att ni haft en trevlig dag. Jag har en dotter på 6år så i dag är jag barnvakt till henes kompisar två killar och en tjej. Hur länge skall ni vara i Thailand? Är ni själva eller är din man med?

  Jag hoppas att det är okej att jag skickar medelanden till dig fast jag inte känner dig?(men det känns som man känner dig via din sida)Många kramar LAMO.

 12. Mia says:

  Hej! Jag har följt din blogg några veckor nu, och det har blivit lite tradition att varje frukost gå in och kolla vad ni har för er där nere! vad roligt att du uppdaterar så ofta! och din lilla dotter är det sötaste jag sett på länge. hoppas ni får en mysig dag på stranden!

 13. Mini says:

  Happy friday to you too. 😉

 14. Mille says:

  Enig, ukene bare flyr avgårde for tiden! Hvor blir dagene av?;-)

  Men for et fint barnerom! Jeg ville nesten sagt: Perfekt;-) Når jeg får en liten prinsesse, skal rommet hennes inspireres masse av dette bildet! Du vet å finne fine bilder;-) (Hvor finner du disse fine bildene forresten?:-)) Jeg må bare si at jeg elsker stilen din. Rosa/Romantisk & Blått/Lexington-stil/Maritimt. Og jeg må bare si at du er et "forbilde" for oss som skal bli mamas i fremtiden. Det at du klarer å holde deg så stilfull og moderne, samtidig som du er en mamma som passer så godt på datteren din og viser henne så mye kjærlighet er imponerende! Du og din datter er heldige som har hverandre:-)

  Håper dere får en fantastisk, solfylt dag i varmen! 🙂

  Mange klemmer fra rainy Oslo;-)

 15. Härligt att bara kunna dra iväg till beachen sådär 🙂

  Ha en underbar dag!

  Kram.

 16. sofie says:

  myysigt! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *