Godmorgon tisdag!

Allmänt


Idag åkte min keps från Ralph Lauren på (min favvis) eftersom jag varken hann fixa håret eller sminka mig på morgon. Jacka See By Cholé, jeans Fornarina, skor Converse, väska Gucci och min katt Gucci 🙂

Oj, oj, oj idag sov vi rekord länge så nu kom jag nyss hem med frukost under armen och ska hoppa i duschen för det fick jag inte tid till före dagis. Jag kände på mig att det skulle bli en sån här morgon då Johanna väckte mig kl. 05 😉 Men –  fr.o.m. i morgon kommer min väckarklocka att ringa tidigt på dagarna så nu måste jag börja komma i säng mycket tidigare på kvällarna. Jag har nämligen en hel del att fixa framöver och det ska jag berätta mer om senare idag 😉

Hoppas att du har haft en lugnare start på den här dagen än mig ? och här kommer dagens:

"Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet"

Ibland måste vi påminna oss om att livet är HÄR och NU så njut dagen och fånga de lyckliga stunderna ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Hahaha. har oxå en R.L fast en vit och den har räddat många "bad hair days"! Du, när åker ni ner till T-land? Tycker du har varit lite kryptisk i några av dina inlägg! 😉 Ha de så gott!

 2. jahwanna says:

  snyggt och fan vilken söt katt 🙂

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Madeleine Gbg-

  Ha ha 🙂 Jag vet, jag skriver i "gåtor" 😉 Vi reser snart.. mitt i planeringen faktiskt ! Ska berätta då biljetten är köpt 🙂 Såg att ni reser i mars/april, vad härligt att ha det att se fram emot nu då vi närmar oss vinter ! Njut dagen! Kram! 🙂

 4. Petra says:

  Hej,

  Vilka fina ord du har skrivit i "dagens". Jag har faktiskt lånat ditt citat till min egen blogg, men jag har inte tagit åt mig äran utan länkat hit till din sida. Jag hoppas att det var okej. /Petra

 5. Nelly says:

  oh, va fin du är! riktig mysoutfit som är snygg. : ) jag inspireras av din kldstil. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *