Godmorgon tisdag !


Puss & klem på dagis innan jag gick hemmåt.

Idag vaknade jag av att mitt hjärta stod brevid min säng kl. 07och det passade perfekt för idag skulle Johanna på sin första bussutflykt med sitt dagis. De ska besöka en bondgård och jag är så glad över att de äntligen hittar på något utöver det vanliga för pga sjukskrivningar i personalgruppen så har det tyvärr inte varit så mycket aktiviteter på dagis den här hösten. Men idag så ! 🙂


Som ni kan se så har vi inte så mycket snö kvar här i Oslo city 😉

  
Johanna har på sig den fina tröjan med får på som mormor stickat. Den passade perfekt då man ska iväg och titta på ja, kanske får ? 🙂  Den söta Hello Kitty ryggsäcken köpte jag till Johanna häromdagen på CC-Vest.

Nu ska jag äta frukost så jag önskar dig en lovely dag !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Sara says:

  Vilken söt tröja och vad duktig din mamma måste vara på att sticka! 😉

  Ha en bra dag!

 2. Kari says:

  Nydelige mennesker på en nydelig dag. Bildet av deg og Johanna viser tydelig mor-barn kjærlighet. Håper Johanna har det fint på tur, og at du får en fin jobbdag :o)

  -klem-

 3. Anonymous says:

  Vilka söta bilder :)!

 4. Linda says:

  Fina bilder och vad söt Kitty-väskan är.

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Sara-

  Tack snälla ! Kram ! 🙂

  Kari-

  Tack snälla du för fina ord 🙂 Jag har försökt att skriva en kommentar på din blogg men lyckas tyvärr inte göra det för jag har inget "google konto" så jag mejlade dig istället 🙂 Jag önskar dig en underbar dag ! Klem 🙂

 6. Mirva says:

  Ni är så söta tillsammans! Jag kan tänka mig att JIG saknar ihjäl sig efter er när han ser alla dessa underbara bilder! KRAM!

 7. Mirva says:

  Johanna har ju en helt underbar tröja, vad duktig hennes mormor är på att sticka !!!!!

  PS. Jag är så glad att jag fick tag i samma päls som du har, ÄLSKAR den !!! Och nu behöver jag den verkligen när jag har fått reklamera min helt nya Odd Molly jacka efter att ha använt den 2 ggr… så nu väntar jag på att få tillbaka 3000:- sek.

 8. Härliga bilder.. önskar dig en nice dag!

 9. Hanna says:

  Å jag blir nästan tårögd då jag ser Johanna på väg på utflykt med dagis! Hon är ju så söt, och jag tänker på när min son ska iväg till skogen el liknande m dagis, han tycker det är såå spännande och man blir alldeles rörd när dom står där påbyltade med ryggsäck och förväntansfulla! Önskar dig en underbar dag idag! Här skiner solen, och det har den gjort i flera dagar nu, vad mkt piggare och gladare man blir. Kram/Hanna

 10. Nitania says:

  Ni är så söta!  EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor. Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html

 11. Gabriella says:

  Gud vad hon är söt!! 🙂

 12. Malin says:

  Vill bara säga att du är SÅ mycket finare med håret lite lagomt lockigt och när det är längre ! 🙂 fortsätt ha det så det är SÅ fint 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *