Godmorgon tisdag!

Allmänt


Johanna vinkar godmorgon från mitt knä inne på kontoret och hon insisterade på att visa upp tunikan jag shoppade till henne på Lindex igår  🙂  Den är en vårnyhet som jag tänkte skulle passa bra i Thailand men jag tror vi ska lämna tillbaka den också handlar vi kläder på plats i Phuket istället på vår favoritbutik på Central Festival.

Här hemma hos oss så startade den här dagen strax före kl. 08 och vi har kört soft morgon sedan då och jag har t.o.m. ätit frukost. Jag vet, det är ju egentligen helt normalt att man har gjort det vid den här tiden, men jag är en slarver som äter alltför sent i vanliga fall 😉

 
Här ser ni en bättre bild av tunika från Lindex. Pris: 149nok.  Och den här super söta Hello Kitty cykeln fotade jag i en butik i Phuket den här dagen för 1 år sedan och jag tror vi ska åka dit och köpa den när vi kommer ner  🙂

Nej, nu ska här duschas så att jag piggnar till och kan ta tag i dagen !  så – jag önskar dig en fabulous tisdag och här kommer dagens som jag hittat i min Fashion Bible:

"Ingenting gör en kvinna mer vacker än hennes egen tro på att hon är vacker."
/Sophia Loren.

Tänk på den girls ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 27 Comments

27 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Ciccie says:

  Go morgon!

  Jag kanske har missat det, men när åker ni till Thailand? 🙂 Jag hade ingen dator under julledigheten och kunde därmed inte läsa din blogg. Synd!

  Ha en fab tisdag! Kram

 2. Så sant som det var skrivet 🙂

  Ha en bra dag!

 3. jennifer says:

  väldigt söt var hon i tunikan iallafall 🙂

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Ciccie-

  Du har inte missat något resedatum för vi har faktiskt inget ännu, men – vi planerar att resa så snart som möjligt. Tror vi kommer oss iväg runt 10:e jan 🙂 Låter som du har lite att "läsa ikapp" idag. Kos dig med det ! 🙂 Önskar dig en lovely dag. Kram! 🙂

  jennifer-

  Tack snälla du !:)

 5. Nelly says:

  jag kommer ihåg när du tog bilden, att det gått ett år sen dess! oj, tiden går så fort.

  ja, citatet är så bra. och så sant. kämpar själv med det för egen del, tyvärr inte alltid så lätt. : (

  kram

 6. erika says:

  supersöt klänning!

 7. Johanna says:

  Vilken söt flicka du har!

  Med lugg och utsläppt hår ser hon så hiimla söt ut 🙂 Inet för att hon inte är det annars, för det är hon verkligen, men sådär extra gullig.

  Kram Johanna

 8. Jennie says:

  Hej! Det är faktiskt första gången jag skriver till dig, trots att jag följt bloggen i över ett år =) Älskar din blogg, och det är få människor som inspirerar som du! Appropå trehjulingen så köpte vi den till min brorsdotter för 1300 kr i en liten leksaksaffär i Sigtuna i somras. Så om du hittar den i thailand kan jag nog nästan garantera att den är ett fynd! Min brorsdotter älskar den och cyklar inne nu på vintern när hon inte kan använda den utomhus!=)

  Ett riktigt gott nytt år på er!

  Kram Jennie

 9. caroline says:

  Gud så söt hon är! 🙂

 10. kim says:

  gud vilken fin cykel! den skulle jag vilja ge min dotter. skeppar dom möjligvis till sverige?

 11. Matildha says:

  En riktig liten sötnos är vad hon är!:)

  Gott nytt år på er!

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Nelly-

  Kul att du kommer ihåg bilden 🙂 Ja citatet är så sant så tänk på det ! 🙂 Kram!

  Johanna-

  Tack snälla du ! 🙂 Nu inspirerar du mig att låta henne ha utsläppt hår ibland! Kram 🙂

  Jennie-

  Tusen TACK för ditt fina premiärinlägg med så fina ord till mig ! 🙂 De värmer ! Jag kan säga att den där cykeln var MYCKET billigare i Phuket, minns inte exakt vad den kostade? men det var bara några få hundralappar .. Jag hoppas att den blir lika stor succé hos Johanna. Önskar dig ett underbart 2009! Kram ! 🙂

  caroline-

  Tack snälla du ! 🙂

  kim-

  Jag tvivlar på att de skeppar till Sverige. Cykeln hittade jag nämligen i en liten lokal butik. Men jag får kanske ta och importera och sälja på bloggen? 😉 Kram ! 🙂

  Matildha-

  Tack så mycket ! 🙂 Jag önskar dig också ett riktigt gott nytt år ! Kram 🙂

 13. lime wire says:

  Great! Thanks for post

 14. good quality post thanks

 15. Do you have any holiday shopping safety tips?

 16. Ohh very much thanks admin

 17. What is a flower garden called that makes a picture or spells words?

 18. sesli chat says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 19. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 20. I enjoy reading this neat page! Look at new helpful information about Property in egypt and Egypt property Bye bye!

 21. web page says:

  Hi everyone, This blog is excellent and so is exactly how the issue was extended. I like a few of the comments too although I would prefer all of us keep it on topic so as to add significance to the issue.

 22. my crew loves that , order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, bqdrb,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *