Godmorgon tisdag !


Bild från danska Walther & Co. Ett tips är att använda julgranskulorna till mer än att bara hänga i granen! Själv dekorerar jag med dem både på stora fat med blockljus på också hänger jag upp dem ovanför vår köksö.

Jag var så trött när Johanna kom in och väckte mig på morgon att jag var helt övertytgad om att klockan var mitt i natten men det visade sig att vi haft sovmorgon för klockan var 08.15. Så plötsligt så kändes det riktigt skönt 🙂

Nu dricker Johanna sin morgonvälling men det går sådär för vi har precis fått slut av hennes favorit sort så idag eller imorgon måste jag ta en tur till Sverige och handla. Tänk att välling inte finns i Norge… tokigt 😉

Bäst jag hoppar i duschen nu och tar tag i dagen. Senare idag blir det en ny underbar tävling här på bloggen och det känns jätte kul. Här kommer en dagens som jag har fått från en bloggläsare som heter Madde (tack snälla!):

"Dear to dream wether big or small.
Belive in yourself and you can achieve all."

Fånga dagen! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Jultips ! | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Jag kan inte annat än att hålla med – Fånga dagen!

  Så välling finns inte i Norge?

  Har du ingen som kan skicka?

  KRAM

 2. Linda says:

  Vad kul med en ny tävling, jag ska vara med… men den här gången ska jag försöka att hinna med att uppdatera min blogg innan jag säger att jag länkat från mig. Bilden är jättefin, och dagens var faktiskt jättefin 🙂

 3. Lily says:

  I noen av de større matbutikkene har de velling 🙂

  Har funnet på blandt annet Ultra og Maxi og også noen rema 1000 butikker, en gang fant jeg også på Meny. Men det er ikke vanlig å bruke velling i Norge nei, så det er ikke mange butikker som tar det inn.

  Er vel bare èn type fra nestle som selges her i landet.

  Nå er det også over et år siden min lille frøken fikk velling så det kan jo hende at butikkene har sluttet helt med det siden den gang.

 4. kim says:

  vill och hinner du inte åka till sverige för välling så köper jag gärna och skickar till dig.

  kram!

 5. Ohh very much thanks admin

 6. I don’t like your template but your posts are quite fantastic so I will check back! Also i can’t subscribe to your rss feed! Any ideea why?

 7. Ohh very much thanks admin

 8. I like Your neat site! Look at that helpful news about Property in egypt and Egypt property See You!

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 10. main page says:

  My friend and I have been quarrelling about a dilemma equivalent to this! Now I know that I appeared to be correct. Many thanks for the information you published.

 11. so what do we do now?, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, =-PPP,

 12. ftvbulgjxn says:

  XgtUtx twzgjewtfedc, [url=http://mixccdpprwgb.com/]mixccdpprwgb[/url], [link=http://ieanyvbedxnq.com/]ieanyvbedxnq[/link], http://joltpzmzvcas.com/

 13. this helped me as much as it coulkd, medicine no prescription, 61226,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *