Godmorgon tisdag !


Utsikten från sovrummet i Phuket.

Idag startade min dag kl. 05.30 så det var tur jag la mig tidigt igår så att jag fått sova lite 😉 

När jag tittar ut på morgon och ser alla snö så SAKNAR jag Thailand…  Jag & Johanna har ju inte varit hemma på vintern på 2 år för förra året då vi reste iväg 13 dec så hade det knappt kommit någon snö och sen kom vi ju inte hem förren i juni så detta är Johannas första riktiga vinter (vintern -06 var hon nyfödd….). 

Igår när hon tittade ut och såg hur mycket det snöade så sa hon "många snö mamma!". Det är så sött när de små pratar och Johanna pratar som bara den nuförtiden och jag tycker att hon växte enormt på de 4 veckor vi varit borta. Tänk vad en stunds miljöombyte gör stor skillnad !


Nai Harn beach en dag i förra veckan.. Det är så underbart att bara ha på sig bikini & beachklänning.

Nu ska jag hoppa i duschen och ta tag i dagen så jag önskar dig en riktigt mysig morgon med god frukost .

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Nilla says:

  Det ser så otroligt mysigt ut från era thailandsbilder.

  Vi ska åka till Phuket i november, och jag kan nästan inte göra annat än att drömma mig tillbaks.

  Måste bara fråga, pratar Johanna norska eller svenska, och kan du prata norska??? Pratar JIG bara norska eller hur pratar ni med varann??

  Ha en underbar tisdag Anna-Stina.

  Kram kram!!

 2. Tina says:

  Det ser så jätte skönt ut med era Thailands bilder. Skönt att kunna få drämma sig bort lite. Tack för att du alltid delar med diga av allt det fina. Hoppas att du och Johanna får en jätte bra dag

 3. Kari/Hestia says:

  Barn har godt av å se andre steder og å oppleve andre ting enn det som skjer hjemme. De lærer utrolig mye av å reise og å bli kjent med mennesker fra andre steder og andre kulturer.. Og de opplevelser man har sammen blir minner som gjemmer seg i barnas hjerter.

  Ha en fin dag

  -klem-

 4. Nathalie says:

  Sjalv sitter man med en god Pina Colada i handen och har precis kommit upp fran Kata Beach till hotellet. Solen branner pa bra har idag! Hoppas ni har det bra hemma i norge, men forstar att ni saknar Thailand!

 5. Stina Dufenfalk says:

  Gud det där ser så himla mysigt ut, man blir så avundsjuk hehe. Förresten är det ok om jag bjuder in dig till FameBloggers, en bloggtopplista som du även tjänar lite extra pengar på. Din blogg är ju ganska stor! Jag skickar dig ett mail iallfall men lova att regga dig från länken i mailet för du får jag lite extra.

  kram kram

  Stina

 6. mamma till -04 & -05 says:

  Jag njuter av alla årstider i fulla drag, gör du det också! Och tänk på att du inte har nån användning för finfina Odd Molly-koftor mm, Hunters-stövlar osv. i solen 😉

 7. Anna says:

  Vilken underbar utsikt!

  Ha en fin dag

  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *