Godmorgon tisdag !


Igår när jag hämtade Johanna på dagis så gjorde jag 2 flätor (hade "hårkris"). Mycket ovanligt.

FÖRLÅT att jag inte bloggade mer igår kväll. När Johanna somnat så landade jag i soffan och den var SÅ skön att jag blev kvar där . Först tittade jag på "Norges styggaste rom" som tyvärr inte alls blev lika fint den här gången (eller vad säger ni som såg det?) och sen såg jag den norska premiären av Paradise Hotel som började direkt efter men jag lyckades så klart somna mitt i programmet så jag såg inte hela….

Jag har aldrig sett Paradise Hotel förut så jag var tvungen att försöka förstå reglerma först och när de förklarade dem så förstod jag plötsligt direkt varför "Kondomeriet" är en av 2 huvudsponsorer till programmet 😉 


Johanna på vår bakgård efter dagis igår. Vattenflaskan (som hennes vän Sunniva glömt hos oss och som Johanna därför är väldigt glad i "Sunnes" säger hon)  i ena handen och en inbjudan till ett bursdagssellskap / födelsedagskalas i den andra så idag ska vi fira Johannas dagiskompis Ella efter dagis. Det blir kul !

Nu ska vi ta tag i dagen här öckså kommer jag självklart att lägga upp den där tävlingen senare där du kan vinna en vit beach / sommarklänning (kjole) från Thailand .

NJUT tisdagen mina vänner ! och kom ihåg att du är fantastisk ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Lena says:

  Godmorgon!

  Har varit inne på din blogg och "smygläst" ett antal veckor nu, utan att kommentera, men eftersom jag läser om dig och ditt liv nästan varje dag, vill jag gärna presentera mig.Mest rättvist så!

  Jag bor i Finland och drömmer mig konstant till Thailand. Kanske en dag!Jag har sambo och en tre månader gammal son. Min sambo läser också din blogg (över axeln på mig!. Jag blir alltid så glad över ditt goda humör!

  Ha en jättefin dag!

  Kramar fr Lena

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Lena !

  Tusen TACK för din trevliga kommentar ! 🙂 Jag blir alltid lika glad då jag får veta vilka ni är som läser. Gratulerer med din lilla son ! 🙂 Jag hoppas att du njuter dina mammadagar.

  Thailand är helt fantastiskt så jag håller tummarna för att du och din familj kommer er dit en dag. För oss blir nog nästa resa till sommaren men om jag fick välja så skulle vi resa imorgon .. 😉

  Önskar dig en flott dag fylld av solsken! Kramar ! 🙂

 3. Amanda says:

  Tjusigt med flätor! 🙂

  Ha en jättebra dag, kram!

 4. Lisa says:

  Åh sötsötsöt med flätor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *