Godmorgon tisdag !

Mina kära vänner ! Idag tycker jag att vi ska vara GLADA och tänka POSITIVA tankar !  🙂  så idag är det inte lov att tänka negativa tankar, skräm bort dem så fort de dyker upp och fokusera på allt som är soligt & roligt (kul) istället .

Själv har jag redan förträngt att dagen startade kl. 06 (det är 1 time för tidigit..) och när jag strax kör iväg till soptippen (jo, det är sant, jag ska dit) så ska jag fokusera på vad jag ska göra EFTER jag varit där (åka och titta på balkongmöbler) för ibland måste man göra tråkiga saker för att komma fram till de festliga sakerna …. !  (det gäller även de yrkesmässiga mål vi har i livet)

Ååå vilken HÄRLIG dag det här kommer att bli ! Nu kör vi ! 🙂

Kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Linda says:

  Vilken underbar inställning, jag hänger på =).

  Tack för att du har en sådan super fin blogg. Läser den dagligen.

  Kram

 2. Wenche says:

  Takk for at du ga meg litt energi:) Trengte det for å komme i gang med litt vasking og rydding…

  Og etterpå blir det en tur ut i sola:)

  Klem:)

 3. Nina says:

  Härlig, inställning.. Min dag kommer präglas med lite dystra tankar då jag ska vara ifrån min kille i 10dagar, men jag försöker vara positiv och ser fram emot vårat nästa möte =)

  Kram kram

 4. TACK det där behövde jag höra idag

 5. Petra says:

  BORT med tankarna, tack! Ska försöka med det… onödigt att lägga energi på negativitet…

 6. Härliga ord från en härlig tjej 🙂

  ha en fin tisdag

  kramar

 7. Amanda says:

  Jag ska lätt skrämma iväg dom hela dan!!! Lycka till med balkongmöblerna!

 8. Anonymous says:

  BARA ETT TIPS

  Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem sålänge sidan knappt har några medlemmar. Det gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort, jag har redan ett presentkort på 200kr som jag kan använda på flera affärer som Gina, H&M, JC, Din sko m.fl!! och jag blev medlem för 3 dagar sedan!. 🙂

  http://www.freestreet.se/?r=5379

 9. Jenny says:

  Låter bra det tycker jag 🙂

 10. Hej!

  Jag har en vit / creme färgad Chloé Paddington väska till salu här: Reply

 • KarolinaN says:

  Åhh, härliga tanke! Det behövde jag läsa nu efter två veckors semester. Nu är man tillbaka på jobbet igen och vardagen rullar på här:)

  Kram!

  Nu ska jag läsa ikapp bloggen lite;)

 • GuggiS says:

  Vilken härlig tjej du är!!!!

  Tack för inspiration, både genom ord och bild!!!

  Lycka till med balkongmöblemanget!

  Kramen!

 • Anonymous says:

  TACK behöve verkligen läsa det här inlägget, tack för en helt underbar blogg! Jag blir så glad av bloggen, TACK! Ha en underbardag Anna-stina!

 • L says:

  E N fråga 🙂

  Har dina jeans från Zara ,ljusa typ klorfläckar ?

  eller är de bara ljusa med slitningar ? Lite svårt att se på bilden och jag skulle vilja ha likadana – Tack och ha en bra dag –

 • Jessica says:

  Verkligen såå rätt!!

  Måste bara fråga en sak som jag har undrat över varje gång jag kikar in här, är det en hyresrätt eller bostadsrätt ni bor i??

  ha en fantastisk dag! Kram

 • Starmama says:

  Hej!

  Ställde frågan för några dgr sedan men eftersom du inte svarade då så frågar jag igen. Hur sköter du dina olivträd? Köpte precis 2 sådana och dom är ju helt underbara men medelhavsklimat kan jag direkt inte erbjuda… hur får jag dom att överleva?

  Hälsn, STARMAMA

 • LiSSaN says:

  Jag printar faktiskt ut den här och sätter på min anslagstavla på jobbet ; ) Kollegorna ansluter!

 • Jessica says:

  Hihihi, synd att jag inte hann titta in här igår morse! Min dag igår präglades av negativitet från början till slut. Dagen var egentligen inte SÅ dålig, det var (som vanligt) jag själv som inte orkade någonting… Jag skulle verkligen ha behövt dessa ord! Lite "lustigt" att du skrev så just igår… Jag ska försöka tänka på det idag istället! (Och alla andra dagar…) 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *