Godmorgon tisdag!

Allmänt


När jag och Johanna kom in på Burger King igår så kom den här trevliga tjejen fram till mig och tackade för en bra blogg. Jag blev SÅ glad ! 🙂  Tack Vanja för att du kom fram och hälsade på oss!

Blogg.se hade tekniskt underhåll på morgon så därför kommer mitt godmorgon lite sent.  Jag kom precis innanför dörren efter dagens lämningen och nu ska jag äta lite frukost (köpte med mig nybakat bröd på vägen) och sen iväg och fixa ett par ärenden innan dagens jobbmöte.


Den här tavlan fixade jag iordning igår och bar den sedan hela vägen till dagis. Den är vårt bidrag till den dugnad som vi tyvärr inte kunde vara med på.  Jag har köpt tyget på Åhléns och har limmat fast det på en anslagstavla (korktavla) så att de kan fästa foton etc med nålar på den . Tavlan ska pryda en vägg på Johannas avdelning  🙂  (håller i min tfn så att ni ska få en uppfattning om storleken på tavlan).

Oslo bjuder på att grått väder idag och regnet hänger i luften och jag hoppas att det stannar vid det för Johanna skulle på tur med dagis idag och då vore det så trist om det regnar. 

   
Först en tur innom Acne butiken, sen kyckling + bollrummet på Burger King. Vi storkoste oss ! 🙂  (ibland är det SÅ skönt att slippa laga middag efter dagis 😉

Och på tal om tur så hade jag och Johanna en super MYSIG tur hem från dagis igår. Vi stoppade på en massa butiker (jag provade lite kläder…) , vi köpte glass och sen avrundade med att gå och äta middag på Burger King. Det kändes nästan som  att vi hann med en hel "lördag"  och vi var inte hemma förren efter kl. 19.  Riktigt kul hade vi ! 🙂

Nej, nu måste jag skynda på här så jag önskar dig en FANTASTISK dag !

P.S Missa inte TÄVLINGEN som pågår där du kan vinna en FIN barnmöbel .

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Renée says:

  Låter som en dag jag inte skulle tacka nej till!

 2. Johanna says:

  Vilken mysig dag. Och så positiv du är! Riktigt strålar igenom skärmen:)

 3. Sophei says:

  Alltid lika kul att läsa din blogg!!

  Vart har du köpt den fina vita tunikan du har på dig på bilderna? Jag är på jakt på en likadan typ. Gillar att man kan dra åt under bysten.

  Kram Sophie

 4. Ida says:

  Heisann! Takk for tips ang metervaren fra Åhlens 🙂 Hadde passet kjempebra inn på rommet her – og jammen hadde det vært artig å kunne gi denne til barnehagen også 🙂

  Ha en nydelig dag! Klem

 5. TACK för era trevliga kommentarer! You make me HAPPPY! 🙂

  Johanna-

  Vad glad jag blir över att det märks att jag är positiv. Idag har jag en riktigt GLAD dag ! 🙂 Kram ! 🙂

  Sophie-

  Tack snäll du ! 🙂 Min tunika kommer från Hunky Dory och den är shoppad på Designers på Steen & Strøm men tyvärr så var den i höstkollektionen… Men Hunky Dory har många fina tunikor även denna sessong ! 🙂 Kram ! 🙂

  Ida-

  Stoffet är slut på de flesta Åhléns men det finns kvar på den som är vid Yongstorvet (eller hur det nu stavas? 😉 De blev fantatiskt glada över tavlan i barnehagen ! Klem ! 🙂

  Önskar er alla en UNDERBAR dag !

 6. Johanna says:

  fin tavla. Vad är det för mobil du har? Jag är på jakt efter en ny. Kram

 7. Stina says:

  Lustigt, jag har faktiskt gjort en precis likadan tavla av det tyget åt min dotter, men det är snart ett år sedan och den har ännu inte kommit upp på väggen :S Kanske bäst att ta tag i det nu då?!

 8. Anonymous says:

  Hi hi jag har oså gjort en tavla av det tyget till min sons rum den är såå fin

  kramis från en norrlänning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *