Godmorgon tisdag!

Allmänt

168397-1367
Mitt hjärta nyss i stora sängen.

Vi sov till kl. 9 idag jag och mitt hjärta så vi har precis stigit upp och nu står hon och tok trycker på dekodern, det är hennes nya favorit sysselsättning.

Igår hände något väldigt tråkigt här på min blogg som sedan tog sånna proportioner att diskussionen fortsatte på min underbara vän Josefines blogg. Där går gränsen. Jag blev på ren svenska mobbad här på min blogg igår av  människor som inte känner mig och egentligen inte vet något om mig och mitt liv. T.o.m. min älskade dotter blev indragen i det hela och det bidrog till att jag valde att radera hela inlägget där jag har på mig min kaninpäls (ja, den är äkta).  Den här bloggen blir ju min "gåva" till henne en dag och då ska henne vackra ögon inte läsa det ni skrev.

Vi lever i ett fritt samhälla där alla har rätt att tycka & tänka precis vad dom vill och just det här med päls är ju ett jätte känsligt ämne för att det är en lyx produkt som kommer från djur. Även vår mat, skinnstövlarna, skinnhandskarna, skinnjackan, skinn plånboken, etc etc kommer från djur. Men de talar inte så många om. Personligen bär jag päls och det är ett val som jag står för.

Att välja att gå till personangrepp mot mig och mitt sätt att leva och mitt sätt att vara och sedan mena att det får jag ta för att jag har en blogg, det är för mig en så märkligt livsinställning att jag blir förundrad. Det innebär att ni menar att de barn som blir mobbade på skolgården får skylla sig själva.

Jag har arbetat som chef större delen av mitt vuxna liv och i mitt arbete som personalansvarig så har jag lärt mig massor om hur man tacklar olika människor, hur man på bästa sätt ger konstruktiv kritiv och MASSOR med andra givande saker. Detta ska jag berätta mer om lite senare! 🙂 (som en del i "the story of my life")

Min blogg handlar om mig och mitt liv vilket inkluderar: en ovanligt positiv livsglädje, inspiration, shopping, mode, mitt mamma liv etc etc och så kommer det att fortsätta att vara för jag tycker att det är jätte kul att blogga! Och alla trevliga tjejer & killar som skriver till mig förgyller mina dagar. Nu har jag tex en läsare som ska till Köpenhamn snart så en av närmste dagarna kommer jag att lägga ut mina "Köpenhamns tips". Det ser jag fram emot! 🙂

Nu lämnar jag det tråkiga som hände igår eftersom jag väljer att lägga min tid & energi på trevligare saker i livet, som min älskade dotter och mitt jobb  tex, också ska vi ta tag i dagen här.

Jag & Johanna önskar er en underbar tisdag fylld av lyckliga stunder! 🙂

P.S jag kommer inte att gå in i någon diskussion ang. det som hände igår. Detta är mitt svar på saken.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Zandra says:

  Bra sagt, Ha en underbar dag!
  Kram Zandra

 2. madde says:

  vad tråkigt och tragiskt att dessa människor lever för att nätmobba. jag tycker att du ska forsätta i samma stil. du och johanna
  förgyller min och många andras vardag, du verkar vara genuint lycklig med ditt liv och det kanske sticker i mångas ögon.
  ha en bra dag!

 3. sofia i gbg men skåning 34 says:

  Ähh människor utan liv måste hacka på andra!Olyckliga människor!Fortsätt njuta livet!Kraaaaam

 4. Sandra says:

  Att människor orkar hålla på att “mobba” det är ju det dom gör. Du har helt rätt i det du säger!
  Ha en underbar dag! kram

 5. Josefine, södra Sverige says:

  Hejsan!

  Jag läste i någon kommentar längre ner om att du gett bra Stockholmstips och blev nyfiken! Vart kan jag hitta dem, i bloggen? Ska nämligen till Stockholm nästa fredag – lördag och skulle vara jättetacksam för tips om du har tid/möjlighet! Jag har ju själv mina favoriter som Designtorget, NK och Lush, men skulle bli så glad för ytterligare idéer. Är gravid i vecka 14 och behöver köpa på mig lite mammakläder – utbudet i “min” stad är inte alltför stort : ). Vet du någon bra affär kanske?

  Vilka fina schäslonger ni har! En fråga jag ställt dig innan men inte fått svar på: hur fungerar det med vita möbler och barn? : ) Det är ju jättefint, men är det praktiskt?

  Ha en bra dag – jag blir alltid glad av din blogg! Nu ska jag promenera ner till havet och njuta av solen!

  Josefine

 6. Jenny says:

  Bra skrivet.
  Fortsätt så.
  Ha en underbar dag hela familjen.
  Det ska jag ha.

  Jenny från Gävle

 7. Karoline says:

  Godmorgon!

  Vad bra sagt. Att folk går till angrepp på ett barn är helt fel. Eller sjukt. Hoppas eran dag blir bättre idag och att ni slipper sånt i fortsättningen.
  Ha en underbar dag och hoppas solen lyser på er i Oslo. Kram:-)

 8. Lissan says:

  SÅ bra skrivet AnnaStina!!! Din blogg är BÄST och det är så roligt att läsa! Att gå in på din blogg är som att smaska på lite godis ; )! Du har så bra tips, ett så fint hem, söt dotter och härliga äventyr! Keep going!!

 9. Anonymous says:

  Det är så trist att folk ska behöve vara elaka, ibland undrar jag om dom njuter av det?! usch!
  men som du säger vi är alla olika och när det gäller päls för mig säger jag ; The faker the better ! meningen kommer egentligen från Paris hilton 😉

  Dotter din är väldigt söt :)Ha en bra dag

 10. jenny says:

  förstår inte dom som orkar vara negativa och kritisera andra men dom mår ju antagligen inte bra och har antagligen ett dåligt liv och på så sätt ska dom störa sig på andra men skit i det..Du är underbar och det är jätte kul att läsa din blogg som ger inspiration! Go girl!

 11. Linda says:

  det är människor som du, Anna-Stina, som vågar stå på sig, som samhället behöver FLER av. att göra sin röst hörd, sätta ned foten och vara rakryggad.
  du är en otroligt fin förebild för Johanna, och många andra tjejer där ute.
  lyxkonsumtion eller inte, ditt ärliga och självsäkra sätt har ingenting med pengar att göra.

  STOR kram, och tack för det Du skriver varje dag.

 12. Linda Bunn says:

  Det är just din raka och ärliga attityd som gör att du förmodligen är en underbar chef att arbeta för, just en sådan chef jag skulle vilja ha. Fortsätt lev ditt liv precis så som du vill leva det och var rädd om Er!
  Jag är helt övertygad om att du är den bästa mamman till din lilla Sessa, en mamma som
  värnar, älskar och engagerar sig!

  Keep it up, you´re a sweetheart!

  Kramar

  KalmarLinda

 13. Jill says:

  Bra rutet! =)Ha en fin tisdag ni också! Kram

 14. Angel says:

  Va!Nej detta missade jag helt men USH vad irriterad jag blir.Speciellt då jag älskar din blogg och den är alltid lika trevlig att besöka så sluta inte blogga,du är super både du och hela din familj och dra in lilla Johanna var det värsta jag hört FEGT!

 15. Amelie says:

  I bloggvärlden döms man hårt och skoningslöst.Jag undrar om dessa personer attackerar sina medmänniskor som har andra åsikter än de själva lika hårt i det verkliga livet? Jag tror knappast det. Jag bär inte päls och jag tycker inte om pälsindustrin,men jag tycker om dig och din blogg och jag kommer fortsätta läsa med glädje för jag tycker inte illa om en människa bara för att hon inte tycker och tänker exakt som mig! Många kramar från mig!

 16. Josefin says:

  hej! Jag håller med, alla får tycka,tänka och ha på sig vad man vill!
  Fortsätt att blogga,för det är kul och givande att läsa. Jag läser nästan varje dag,även fast jag bara är 21, och långt ifrån det liv som du lever. Men jag drömmer också om barn,och då ska jag bli en lika snygg mamma som du, och även din kompis Josefine..
  Ha det bra!!

 17. Sanna N says:

  kram du är fantastisk

 18. Lisa says:

  Jag vill bara sända lite positiv energi efter de påhopp du varit tvungen att utstå… För mig är det rutin att varje kväll, efter en lång dag på jobbet, gå in på din blogg och läsa dina inlägg. Jag delar inte alla dina åsikter och jag lever definitivt ett helt annat liv men det är ju just det som gör samspelet med andra människor så fantastiskt! Tack för en underbar blogg som alltid ger mig energi och viljan att stå för den jag är!

  Mvh Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *