Godmorgon tisdag !


Mitt hjärta på väg ut i söndags för att fira 17:e maj.  Den lilla "sløyfen" på bröstet är en tradition, den bär alla som inte har på sig bunad på 17:e maj.

Nya morgontidningar, ny frukost, nytt väder (idag = helgrått och regnet hänger i luften…) och NY dag med nya möjligheter! Livet är ju bra härligt ändå ! 🙂  trots min förkylning som inte är ett dugg bättre idag, men den går nog över, snart.

Jag vaknade ett par gånger i natt av att Johanna låg och grät inne på sitt rum men så fort jag gett henne smokken (nappen) och bäddat om henne igen och gett henne en puss i pannan så somnade hon om igen så jag tror att hon drömde. Sen sov hon sött fram till kl. 07 och nu ligger hon och tittar på .. ja exakt: Karlsson på taket 😉  Han är verkligen no.1 här hemma just nu .


Jag var inte den piggaste tjejen i stan i lördags men Johanna behövde skor till 17:e maj så det var bara att samla ihop sig och gå iväg ut. En fördel med att bo mitt i stan är att butikerna ligger på bekvämt avstånd precis runt hörnet 😉

I lördags var hela familjen ute på shoe-shopping till Johanna och de finaste skorna hittade vi på butiken Pom D´api i Bogstadveien. 

   
Johanna älskar att prova skor ! och hon plockade ner det ena paret efter det andra som hon provade. Men det var skor till 17:e maj vi skulle ha och lördagens shoe-shopping blev dessa bedårande skor från Pom D´api som kommer att passa sommarens alla fester.  När vi sitter där inne i butiken så stoppar plötsligt en trikk (spårvagn) med reklam för Thai´s nya DIREKTflyg Oslo-Bangkok utanför (premiär 15:e juni) och det dröjer nog inte så länge till vi är i vårt paradis igen..

Jag ska ta och hoppa i duschen nu så att vi kommer oss iväg i bra tid till dagis idag.  Johanna & Co ska på en liten utflykt idag och sånt är alltid extra kul.

Önskar dig en FABULOUS dag och du : visst är det LYXIGT att det är en så kort vecka? Torsdag är ju helgdag så i imorgon kan man nästan säga att det är "fredag"   😉   (Johannas dagis har stängt fredag pga planeringsdag så imorgon = helg ).

P.S Missa inte den fantastiska TÄVLINGEN som pågår där du kan vinna en barnmöbel från Millimini.

HAPPY tisdag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. Ja, det är underbart med en sån kort vecka! Det är så kul att läsa om söta Johanna… 🙂

  Här är det också grått och mulet… men jag tänker ändå ha en underbar tisdag eftersom idag kommer min nya Odd Molly kofta!!

 2. Bambi-

  Kul att du gillar att läsa om Johanna, hon hälsar och tackar ! 🙂 Önskar dig en underbar dag i din nya Odd Molly kofta! Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Hej sötisar, SÅ fin Johanna var! Jag var så rädd Elian skulle sticka sig på slöyfen men du kanske fick tag i en mer barnsäker? Hur mår du idag? Är så rädd att smitta Ella nu inför dop och allt 🙂 Mamma och Ashi kommer och hjälper mig med henne så det känns lyxigt, kanske man kan njuta av att sitta stilla i några timmar haha. Timmen är kl 13! KRYA PÅ DIG! Puss

 4. Väldigt fina skor du fick tag på! Vilket märke är det på dem?

  Hoppas du frisknar till snart 🙂

  Kram ♥

 5. Joefine-

  Ja, självklart fick jag tag i en barnsäker sløyfe 🙂 De selges bl.a. hos Fru Lyng / Barnas Hus. Ett tips till nästa år ! 🙂 Jag är fortfarande extremt förkyld så då droppar jag att komma innom. Kos dig ! och njut av att ha mamma på besök. Puss ! 🙂

  Karin-

  Som jag skrev i inlägget så kommer skorna från Pom D´api (det är både namnet på skomärket + på butiken), super fina är dom! 🙂 TACK för krya på mig hälsningen. Jag hoppas också att jag blir frisk snart 🙂 Kram !

 6. Sally says:

  Vad härligt med Thailand snart igen, hur är vädret där nu? Då får vi hoppas att du får med din käresta denna gång, så ni får njuta alla tillsammans!

 7. Christine says:

  Så fine sko din skjønne datter fikk! Så deilig at hun liker å prøve sko :-). Jeg var ikke like heldig med min lille datter (2år) når vi skulle kjøpe nye sko til 17 mai… Hun ville bare prøve gummistøvler!! Og ble helt rasende av å måtte prøve noe annet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *