Godmorgon tisdag!


Dagens tänkvärda!

Godmorgon mina bloggläsare!  Plötsligt är det TISDAG och jag känner mig som att jag fortfarande är kvar i min dröm… Ni vet då man drömmer något som verkar vara så verkligt att man inte riktigt vet om det var en dröm eller verklighet?  Men jag piggnar nog till strax ! 😉 

Mitt hjärta väckte mig kl. 06 men sen somnade vi snabbt om båda två och vaknade strax före 08 vilket känns som en bättre start-tid.


Kanske solbriller kan förhindra att man får fyrkantiga ögon framför tv´n ? 😉

Igår kväll hade jag en tv-kväll som startade med Halv åtta hos mig, fortsatte med Tinas Cookalong, zappade sen över till Top Model USA och avslutade med en favorit : Lipstick Jungle.  Det är nästan varning för fyrkantiga ögon efter en sån kväll 😉 Men oj ! så skönt det var att bara hänga framför TV´n och slappa 🙂


När jag såg den här bilden (hittade den hos vi.sualize.us) så blev jag så inspirerad till att börja gå mer i klänning/kjole så nu ska jag titta efter “vardagskjoler / klänningar” till mig då jag är ute på jobb och plockar (ska runt i en massa butiker..).

Idag ska Johanna på dagis för första gången sedan i onsdags och jag ser på henne att hon riktigt LÄNGTAR efter att få leka med sin kompisar igen så detta blir en kul dag för henne 🙂 Själv ska jag både kontorsjobba och vara ute och plocka till ett kommande uppdrag.

Önskar dig en fin dag! Nu köööör vi tiiiiisdag !!! 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Helena says:

  Go´morron!
  Jag letade bland kanalerna igår kväll efter Lipstick Jungle…vilken gick den på och vilken tid?? Jag älskar den serien och har missat såå många avsnitt nu ledsen

  Ha en toppendag!! 🙂

 2. jag gillar halvåtta hos mig
  vilken super fin klänning

 3. 'a says:

  fina bilder :]]

 4. Tack för era kommentarer!

  Helena-
  Lipstick Jungle går på norska TV3 kl.22.30 på måndagar. Jag missade själv många avsnitt i starten men nu är jag "fast" och bara älskar serien 🙂 Kram! 🙂

  KRAMAR till er alla ! 🙂

 5. Berit says:

  Hei,

  Lipstick Jungle er en fantastisk underholdende serie med mange fashion tips:) Bare å booke inn hver mandag kl.22.30 på norsk TV3. I love!!

  Anna Stina, hvor finner du alle de fine bildene med herlige visdomsord? hadde vært fantastisk om du kune gi meg hjemmesiden/linken.

  Klem (gizmo)Berit

 6. Agnethe says:

  Hei!

  Fine hverdagskjoler er jeg også på jakt etter. Det er jo så fint! Kommer til å følge spent med på om du finner noen fine 🙂

  Ha en herlig kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *