Godmorgon tisdag!

Allmänt

168397-1875
En av Johannas favorit "lekar" på morgonen är att stå så här med en nyckelknippa och "låsa upp" alla hål i hennes lekhus. Hon blir otroligt irriterad då det inte går helt som hon tänkt sig. Men det är inte så konstigt att det inte gör det heller för nycklarna har ju ingenting med den leksaken att göra så de passar inte på ett enda ställe 😉 Men jag gillar att hon är så envis och provar ALLA tänkbara möjligheter för det visar att hon är en tjej som inte ger upp i första taget 🙂

Jag vet inte vad det beror på? men jag är bara så otroligt jätte dagvild nuförtiden. Jag tycker verkligen att alla dagar känns som fredagar. Kanske beror det på att det faktiskt är först nu som jag – på riktigt – har börjat njuta min mammaledighet?  Jag vet att jag har varit mamma till Johanna i snart (=imorgon) exakt 15 månader men det har tagit mig så otroligt lång tid att "varva ner" efter så många år av jobb "24 hours" så ja, det är faktiskt först nu som jag har funnit ett "lugn" och njuter 🙂

Min lilla darling väckte mig runt kl. 7.30 idag men till min stora glädje så var hon exakt lika trött tjej som mig då så vi låg och super myste i sängen hur länge som helst och Johanna låg och tittade på mmsen jag fick av Josefine igår på henne och Elian som leker. Så nu har vi tittat på dem typ 438 gånger 😉

Nu har jag precis lagt hjärtat för en liten "nap" för hon var så otroligt trött och själv ska jag passa på att hoppa i duschen och fixa till mig.

Idag pratade dom om blondiner och detta med att blondiner skulle vara dummare än andra på Nyhetsmorgon på TV4 och därför måste jag bara ge er ett super skönt citat av blonderade Dolly Parton:

"Jag blir inte förolämpad av blondinskämt, för jag vet att jag inte är dum. Jag vet också att jag inte är blondin."

Oj, Johanna vill tydligen inte alls sova.. hon ropar "mamma" så got to go…!

NJUT dagen och fånga ögonblicken!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Kimpa says:

  Så töt. Bebisar är det bästa som finns, nästan. I alla fall när de inte skriker. Och så luktar de så gott!
  Ha en bra dag!

 2. Angel says:

  Hahaha vad gulligt att hon är så envis 😉

 3. Jonas says:

  Hon har klara släktdrag av mor tror jag, envis och ger aldrig upp 🙂

  Dolly fick visst frågan hur lång tid det tar att göra hennes hår och svarade “Jag vet inte, jag är aldrig där då det sker”

  Livet ska levas enkelt…

 4. Serena says:

  Så sött! Man kan riktigt se hur koncenrerad och bestämd hon är, hon vill verkligen lyckas med de där nycklarna 🙂 Hoppas ni får en härlig dag!

 5. Anna says:

  Gillar det citatet!! 🙂

 6. Emelie says:

  Älskar dina citat som du varje dag skriver! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *