Godmorgon tisdag!


Du har väl inte missat att köpa Kamille Mor & Barn? Den försvinner snart från tidningshyllorna (kom ut i butik 31:a maj) så løp & køp om du inte redan gjort det 😉  På bilden ser ni en av de sidor jag stylat.

Godmorgon alla fina bloggvänner!

Ny dag och nya solstrålar! Solen ger verkligen ENERGI och det passar mig utmärkt idag efter en natt med mycket jobb. Jag har en stor deadline på måndag så den här veckan är ovanligt hektisk och inspirerande. Jag tror att jag har tittat igenom så gott som samtliga höstkollektioner (både kedjebutiker + fristående brands) och jag vågar säga att vi kommer att se riktigt bra ut i höst ! 🙂

Det är dags för oss att köra mot dagis så jag önskar dig en STRÅLANDE sommardag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

Kategori: Kamille Mor & Barn. | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Pethra says:

  Höll faktiskt utkik efter tidningen i helgen när vi var i Oslo, men den var slut på alla ställen vi gick inom. :/

  Hoppas ni får en härlig dag!

 2. Michan says:

  Ha en underbar dag.

 3. Miss E says:

  fin blogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *