Godmorgon tisdag!


Glad i er mina fina bloggisar!

Godmorgon mina blogg-vänner!

Visst är det skönt att slå av väckarklockan och lägga sig mot kudden igen och sova liiiite till… men till slut är det bara att samla ihop sig och kliva upp och möta dagen. Just nu känner jag mig förväntansfull inför tiden som kommer så när jag stigit upp och fått i mig ett glas juice (mitt substitut till kaffe som jag inte dricker) så piggnar jag till! 🙂

När vi var i Göteborg i helgen så bodde vi på familjevänliga Scandic Crown. Hotellet gav mig lite “Sunwing-feelings” tack vare att de hade ett lekrum och att de körde barnfilm på storskärm i frukostmatsalen så om du har barn kan jag varmt rekommendera dig att bo här!


Söndag runt kl.11.20. Hotellet har ett super FINT lekrum till barnen. Johanna älskade det ! och det bidrog till att jag & JIG fick en mysig frukost-stund.


Älskade hjärtat har blivit så stooor ! och tänk: snart fyller hon 4 år. SOM hon längtar till sin födelsedag!


Ett tips! måla ramar på väggen, fäst klypor och vips! så blir dina barns teckningar till tavlor.

Nu är det dags för dusch & morgonfix så jag önskar dig en FANTASTISK dag! 🙂

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Åshild Hinderaker says:

  God morgen!
  Takk for alle gode tips me får i bloggen.
  Den grå Marc by Marc Jacobs-veska du hadde bilde av frå Gøteborg klarar eg ikkje å finna i kolleksjonen til Marc by Marc Jacobs. com- sida.Merkeleg. Fallt heilt for den veska og har lyst å anskaffa meg ei. Helsing Cilla

 2. Godmorgon Cilla!
  Tusen tack för din trevliga kommentar! 🙂 Den snygga väskan heter "Francesca leather tote" och du finner den hos http://www.net-a-porter under "BAGS". Happy shopping ! Klem ! 🙂

 3. K says:

  Liseberg är sååå roligt! Vi väntar med att åka tills nästa år då pojkarna blivit lite större. Kommer förhoppningsvis bli jätteskoj. 🙂

 4. Anna says:

  Vilket fint ordspråk!! Det "tog" jag direkt 😉
  Tycker din blogg är fantastisk, som ett riktigt härligt magasin!
  Ha en fin dag!
  Kram!

 5. Tack för en underbart fin och insprirerande blogg! Tittar ofta in hos dig! En fråga…! Hur tycker du höstens Fonda är i storlek jämfört med vårens Fonda? Har hört att den skall vara något mindre! Upplever du den mindre?

 6. Jose Garcia says:

  Smart med tavlorna

 7. Hej, har du något förslag på vad man ska köpa i present till sin pappa på han födelsedag?!

 8. Anna-
  Miljoner TACK för din fina kommentar. Nu blev jag riktigt GLAD ! 🙂

  Black, white, lovely-
  Ja, jag upplever också att den är något mindre men jag har gått för samma size som jag brukar: 2. (fast jag hade lika gärna kunnat ha en 3 i denna style).

  Kate-
  En upplevelse! teater, konsert, middag ute…

  KRAMAR till er alla !! 🙂

 9. Sandra says:

  Men vad roligt att ni bodde där! Jag var precis där med min son och man i förra veckan och har tipsat alla jag pratat med om detta fantastiskt barnvänliga hotell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *